Home » , » Ε, όχι, δεν πιστεύουμε ότι μια κυβέρνηση αρίστων, με πρωθυπουργό απόφοιτο του Χάρβαρντ, εκβιάζεται και απειλείται από ένα σούργελο!

Ε, όχι, δεν πιστεύουμε ότι μια κυβέρνηση αρίστων, με πρωθυπουργό απόφοιτο του Χάρβαρντ, εκβιάζεται και απειλείται από ένα σούργελο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 | 10:21 μ.μ.


Τα μόνο που μπορεί να παραθέσουμε από το ηλεκτρονικό μήνυμα που πήραμε από επιστολογράφο μας, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται "εξοργισμένος μαλάκας", είναι η φωτογραφία που μας στέλνει. 

Για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να δημοσιεύσουμε το πεζοδρομιακό λεξιλόγιο του, ούτε να αποδεχθούμε την άποψη του ότι μια κυβέρνηση των αρίστων, με πρωθυπουργό απόφοιτο του Χάρβαρντ, εκβιάζεται και απειλείται από ένα τηλεοπτικό σούργελο, το οποίο, σύμφωνα με την εκτίμηση του αναγνώστη μας, διαθέτει κάποια "καυτά" βίντεο τα οποία προήλθαν από κρυμμένες κάμερες. 

Δεν γίνονται αυτά στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, θα δοθούν οι πειστικές απαντήσεις για το ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει τόσα χρήματα χρήματα για να αισθάνεται ασφάλεια ένα νούμερο. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger