Home » , » Όλοι και Όλες στην Νέα Σμύρνη - ΜΑΤ Βία Αστυνομοκρατία - Κάτω η κρατική τρομοκρατία

Όλοι και Όλες στην Νέα Σμύρνη - ΜΑΤ Βία Αστυνομοκρατία - Κάτω η κρατική τρομοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 | 2:48 π.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε

Την Κυριακή το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά της κρατικής τρομοκρατίας που στοχοποιεί τον εχθρό-λαό με πρόσχημα τα μέτρα της πανδημίας. Η επίθεση ήρθε έπειτα από ένα διήμερο συνεχών επιθέσεων στον εργαζόμενο λαό και τον κόσμο του λαϊκού κινήματος στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την νίκη του αιτήματος του απεργού πείνας πολιτικού κρατούμενου αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η εγκληματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η ένταση της ταξικής αφαίμαξης και της κοινωνικής λεηλασίας της εργατικής τάξης και του λαού στο πλαίσιο της καπιταλιστικής-οικονομικής κρίσης, χρειάζεται τη σιδηρά μπότα της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, των σύγχρονων αιμοσταγών μπουρατάδων για να επιβληθεί.

Η επίθεση των ταγματασφαλίτικων φασιστικών κρατικών συμμοριών στην Νέα Σμύρνη απόδειξε περίτρανα πως το κρατικό μονοπώλιο της βίας δεν στοχεύει μόνο τις οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος. Δεν στοχεύει μόνο τους φοιτητές που αγωνίζονται, την οργανωμένη εργατική τάξη που διεκδικεί και διαδηλώνει, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που διεκδικούν την νίκη του δημοκρατικού αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη ξεχωριστά, κάθε απλό λαϊκό άνθρωπο και δημοκρατικό πολίτη απλά γιατί κυκλοφορεί στη γειτονιά του.

Το κράτος χωροφύλακα που δημιουργείται για να πατάξει συνολικά τον εργαζόμενο λαό, κατ επιταγήν του διεθνούς ιμπεριαλισμού και της εγχώριας άρχουσας τάξης που εκπροσωπούνται πολιτικά από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να βρει μόνο ένα αντίπαλο δέος, τον οργανωμένο εργαζόμενο λαό. Αποτελεί πολιτική και ταξική αναγκαιότητα το λαϊκό κίνημα να διαδηλώσει οργανωμένα, μαζικά, δυναμικά στην γειτονιά της Νέας Σμύρνης και σε κάθε γειτονιά και να απαιτήσει με την οργανωμένη συλλογική πυγμή του να πεταχτούν έξω από τις γειτονιές οι κρατικές – φασιστικές συμμορίες της Ελληνικής Αστυνομίας προτάσσοντας το όπλο της Μαζικής Λαϊκής Αυτοάμυνας απέναντι στους γδάρτες της εργατικής τάξης και του λαού.

Συγκέντρωση: Πλατεία Νέας Σμύρνης στις 18:00

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Λαϊκή Αντιφασιστική Δράση

Εργατική Ομάδα Τ-34

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger