Home » , » Είναι όλοι τους λαμόγια

Είναι όλοι τους λαμόγια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 | 11:07 μ.μ.

Γράφει mitsos175

Θυμάστε πως τα λέγαμε; Λέγαμε πως σαν το δικό μας βρικόλακα υπάρχουν κι άλλοι; Στη Γαλλία ο πρώην Πρόεδρος και Πρίγκιπας Σαρκοζί καταδικάστηκε για διαφθορά.

Φυσικά δεν είναι πλέμπα να πάει φυλακή. Θα μείνει σπίτι του κάνα χρόνο γιατί όπως έλεγε ο Καραμανλής οι πολιτικοί «δεν πάνε φυλακή πάνε σπίτια τους». Ακόμα κι είναι βιαστές όπως ο παρτουζάκιας υπουργός της ΝΔ. Αλήθεια γι αυτό γιατί δεν κάνουν ένα ερώτημα σε μαγειρεμένη δημοσκόπηση; Θα χαλάσει το σανό;

«Είμαι ο Έλληνας Σαρκοζί» έλεγε ο Άδωνης. Είσαι και φαίνεσαι. Όχι μόνο ο Άδωνης όλοι στη ΝΔ Σαρκοζί είναι. Άλλωστε πανηγύριζαν όταν κέρδισε τις εκλογές. Μόνο οι Έλληνες ψηφοφόροι θα κάνουν λάθη; Κατά του λαϊκισμού ο Νικολά όπως όλοι οι διεφθαρμένοι. Αυτός όμως τώρα έχει πτυχίο από το δικαστήριο.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στο παλάτι του δηλαδή αυτό που έχτισε με τόσους κόπους και τόσες κλεψιές! Πάλι καλά που καταδικάστηκε, γιατί στην Ελλάδα οι απατεώνες κυβερνάνε. Πως θα νοιώθει εκείνο το 53% των ηλιθίων που τον ψήφισε για Πρόεδρο στο Β’ γύρο; Δεν νομίζω πως τους καίγεται καρφί. Κι εδώ οι βλάκες με περικεφαλαία, οι φασίστες, Κούλη στηρίζουν κι ας τους πούλησε.

Όπου ακούς δεξιό να φυλάγεσαι. Χειραψία κάνεις και σου λείπουν μετά δάκτυλα. Αν πρόκειται για νεοφασίστα της ΝΔ σου άρπαξε όλο το χέρι μαζί με το σώβρακο πριν το καταλάβεις!

Η ειρωνεία είναι πως ο απατεώνας έκανε το νόμο «περί εσωτερικής ασφάλειας», γνωστό και ως νόμο Σαρκοζί, που καθιστά πιο αυστηρό το Γαλλικό δίκαιο σε θέματα εγκληματικότητας! Υποκριτής και κάθαρμα.

Ο διεφθαρμένος έπρεπε να καταδικαστεί για το αίσχος της σκλήρυνσης των κριτηρίων για την νομιμοποίηση των χωρίς άδεια μεταναστών. Έρχονται οι ξένοι κι αλλοιώνουν τον πολιτισμό της απάτης και της μίζας.

Στη Γαλλία είναι σε δύσκολη θέση μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις κι είπαν να δώσουν ένα καμένο χαρτί. Είναι όλοι τους καθάρματα κι αν θέλουμε πραγματική δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνουμε Λαϊκή Δημοκρατία και Λαϊκά Δικαστήρια.

Στην αποικία μας έδωσαν το Τσοχατζόπουλο. Όλοι οι άλλοι αλωνίζουν, λεηλατούν ελεύθεροι. Μόνο ο Κουφοντίνας τους τρόμαζε γι αυτό έχει τόση συμπαράσταση από τον κόσμο. Γιατί οι περισσότεροι έχουμε αηδιάσει από τα δεξιά καθάρματα.

Αν είχαμε κράτος θα ζητούσαμε την καταδίκη του καθικιού και γι αυτά που έκανε στη χώρα μας. Που μας επέβαλε μαζί με την εγγονή του Χίτλερ τα μνημόνια. Όχι μόνο αυτός και οι Έλληνες αλιτήριοι δούλοι των τοκογλύφων.

«Όταν πεθαίνει βασιλιάς, μη χαίρεσαι λαουτζίκο
Μη λες πως θάν’ καλύτερος ο νυν από τον τέως
Πως θα ναι το λυκόπουλο καλύτερο απ’ τον λύκο
Τότε μονάχα να χαρείς: αν θα ναι ο τελευταίος».

Κώστας Βάρναλης

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger