Home » » Η αστυνομία κάνει την δουλειά της ...

Η αστυνομία κάνει την δουλειά της ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 | 1:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Φασιστικά σκουλήκια λένε κατά των Αλβανών εργαζομένων με αφορμή τη σύλληψη ενός 22χρονου νεαρού που τον συνέλαβα χωρίς ουσιαστικά στοιχεία! Τον οποίο μπάτσο δεν ήθελαν νεκρό οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές, αλλά αυτό το αποκρύβουν.

Οι μπάτσοι συλλαμβάνουν στα τυφλά κόσμο και μετά τους φορτώνουν μ’ ένα σωρό κατηγορίες. Στις δεκάδες συλλήψεις μετά ξυλοδαρμών που έκαναν, συνέλαβαν και ένα 30χρονο τον οποίο κατηγορούν πως ήταν αυτός που τον έριξε το μπάτσο από το μηχανάκι. Εγώ νόμιζα πως σκόνταψε στη ζαρντινιέρα.

Τι γνώμη έχει τώρα η πλειοψηφία για τα δυο μέτρα και σταθμά. Γιατί όταν σκοτώνουν και βρίζουν οι μπάτσοι δεν τρέχει τίποτα, το πολύ μια ΕΔΕ και καθάρισαν, ενώ όταν πιάνουν εργαζόμενους τους φορτώνουν ξύλο και το μισό ποινικό κώδικα.

Μερικά ενδεικτικά σχόλια.

«Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι στην φυλακή. Διορίστηκε.»

«Θίχτηκε ο εμετικός Οικονόμου τ #skai_xeftiles που μετέφερε η Κανέλλη τα λόγια των αιμοβόρων μπάτσων "Πάμε να τους γαμήσουμε" και την έκλεισε γιατί δεν δέχεται λέει βρισιές στην εκπομπή του, τα χθεσινά όμως έκτροπα τα βλέπει τρώγοντας ποπ κορν»

«Αυτός είναι ο μπάτσος που χαστούκισε χθες γυναίκα στη Νέα Σμύρνη . Μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί κανείς και ο τύπος εξακολουθεί να είναι στο πόστο του. Σε άλλες Δημοκρατικές χώρες θα είχε ήδη απολυθεί και θα τον περίμενε δική.»

Φυσικά υπάρχουν αναφορές στα προηγούμενα εγκλήματα των χρυσαλητών με στολή όπως η δολοφονία του Βασίλη Μάγγου, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, του Μιχάλη Καλτεζά, οι ζαρντινιέρες, ξυλοδαρμοί, φοιτητών, απεργών, συνταξιούχων...

Στο μεταξύ τα ηλίθια τρολλ προσπαθούν να στείλουν κόσμο στους ρεφορμιστές! Δεν πήραν χαμπάρι οι φασίστες πως ο κόσμος που κατέβηκε είναι η πλειοψηφία και φυσικά εξοργίστηκε με τη χούντα. Κοιτάξτε πως θα ξανακάνουν οι νεογιδοκράτες κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ!

ΚΚΕ ήταν οι συγκεντρωμένοι εντάξει; ΚΚΕ! Δικοί μας. Ήταν και άλλοι φυσικά, αλλά δεν μπορεί οι βλάκες με περικεφαλαία της ΝΔ να μας βγάζουν απ’ έξω από τέτοιες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, τέτοιες υπέροχες νίκες.

Νομίζουμε πως οι χρυσαλήτες και οι υπουργοί της ΝΔ πάνε να στοχοποιήσουν τους μετανάστες. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως κατέβηκε τόσος κόσμος κατά της χούντας, οπότε προσπαθούν να περάσουν φασιστική προπαγάνδα.

Ιρακινοί, Αλβανοί κλπ είναι αδέλφια μας. Αν διαδήλωσαν μαζί μας, πολύ καλά έκαναν. Κάτω τα ξερά σας από τους πρόσφυγες, από τον αθώο κόσμο. Βάλτε μυαλό μπάτσοι, μαζέψτε τα κουλά σας.

Περιμένουμε στα κανάλια τα ονόματα των τραμπούκων μπάτσων που έδειραν, κατέστρεψαν, έβρισαν χυδαία. Το πρόβλημα με τη ΝΔ είναι πως κάνει πλάτες σε κάθε λογής εγκληματίες. Από παιδεραστές, μέχρι τραμπούκους.

Δεν θα περάσει όμως ο φασισμός να είναι σίγουροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger