Home » » Γιατρός Κουφοντίνα: «Θέμα ωρών ο αιφνίδιος θάνατος ή το κώμα»

Γιατρός Κουφοντίνα: «Θέμα ωρών ο αιφνίδιος θάνατος ή το κώμα»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 | 1:40 μ.μ.

Με τη νεφρική ανεπάρκεια είναι πια αντιμέτωπος ο Δημήτρης Κουφοντίνας αφού από σήμερα το πρωί τα νεφρά του σταμάτησαν να λειτουργούν.

Όπως δηλώνει ο γιατρός επιλογής του Θοδωρής Σδούκος στο documentonews.gr τον ενημέρωσαν σήμερα επίσημα ως γιατρό του ότι «τα νεφρά δεν λειτουργούν. Τον εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο. Πρέπει να δώσουν λύση σήμερα να βγάλουν απόφαση να γίνει δεκτό το αίτημά του. Είναι θέμα ωρών να επέλθει αιφνίδιος θάνατος ή να πέσει σε κώμα. Η λύση πρέπει να δοθεί σήμερα».

Ο Θ. Σδούκος επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση του νοσοκομείο δεν επιτρέπει ούτε σε αυτόν αλλά ούτε και στην έτερη γιατρό επιλογής του Κατερίνα Ντουζέπη να τον επισκεφτούν στη Λαμία. 

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας με τον γιατρό Αναπληρωτή Διευθυντή της ΜΕΘ Εντατικολόγο Χρήστος Γεωργιάδης, να επισημαίνει πως οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Τα ψέματα της κυβέρνησης περί «μη προσφυγής του κρατουμένου στη δικαιοσύνη» τελείωσαν - Η παράνομη μεταγωγή Κουφοντίνα στον Δομοκό ήταν πολιτική, πολιτική θα είναι και η λύση!

Νέα Συγκέντρωση Παρασκευή 5/3, στις 18.00 στο Σύνταγμα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger