Home » , , » Απολαυστικό "κράξιμο" από χρήστες του twitter στην Σοφία Νικολάου

Απολαυστικό "κράξιμο" από χρήστες του twitter στην Σοφία Νικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 | 8:04 μ.μ.

Σίγουρα η "δημοσκόπηση" που έγινε σήμερα στο twittwr για το ποια είναι η τοποθέτηση του κόσμου σχετικά με την στάση της κυβέρνησης απέναντι στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα, είναι πολύ πιο έγκυρη απ' αυτή που μας παρουσίασε η τηλεόραση του Star.

Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει και σε κάνει να αναρωτιέστε είναι το πόσο άγνοια κινδύνου, ή καλύτερα το πόσο ξεκομμένη είναι απ' την πραγματικότητα το εξουσιαστικό παχύδερμο που ονομάζεται Σοφία Νικολάου. 

Είναι δηλαδή αξιοσημείωτο το θράσος της Νικολάου να παρουσιάζει την συμπεριφορά της υποδειγματικά δημοκρατική, όσο αφορά την στάση που κρατάει απέναντι στον απεργό πείνας.

Ας την πληροφορήσει κάποιος ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι όπως τα Πέτσινα ΜΜΕ για να κάνει το σόου της. Και πόσο μάλλον σήμερα που οι πραιτοριανοί του συστήματος μακέλεψαν κόσμο, εντελώς αναίτια, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος. 

Αυτό επίσης που δεν εξηγείτε εύκολα είναι ότι απ' τα δεκάδες σχόλια που της απάντησαν -μερικά παραθέτουμε παρακάτω- δεν βρέθηκε ούτε ΅ΝΑ γαλάζιο τρολ να υπερασπιστεί. το κυβερνητικό στέλεχος.  Λέτε να την σιχάθηκαν ακόμα και οι δικοί της; 


















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger