Home » , » Αν ο Χρυσοχοϊδης διαψεύσει τα Wikileaks που αποκάλυψαν ότι για τα πεπραγμένα του δίνει αναφορά στην Αμερικανική Πρεσβεία, τότε θα πιστέψουμε και την διάψευση του υπουργείου του για τον βασανισμό του Αρη.

Αν ο Χρυσοχοϊδης διαψεύσει τα Wikileaks που αποκάλυψαν ότι για τα πεπραγμένα του δίνει αναφορά στην Αμερικανική Πρεσβεία, τότε θα πιστέψουμε και την διάψευση του υπουργείου του για τον βασανισμό του Αρη.

Από giorgis , Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 | 11:27 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Πανικόβλητη η ηγεσία του υπουργείου ΠροΠο και ο ίδιος ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Μ. Χρυσοχοϊδης, μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε στο διαδίκτυο η συνέντευξη που έδωσε ο άγρια βασανισμένος από τους μπάτσους Αρης Παπαζαχαρουδάκης, επιχειρεί πάλι να μας παρουσιάσει το μαύρο άσπρο. 

Συνηθισμένη τακτική τους. Την είδαμε από τότε που μπατσοσυνδικαλιστές και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας  δικαιολογούσαν τον ξυλοδαρμό της οικογένειας Ινδαρέ με τον ισχυρισμό ότι ο σκηνοθέτης επιχείρησε να αφαιρέσει όπλο αστυνομικού, μέχρι πρόσφατα που διοχέτευαν στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια τους ότι μπάτσοι δέχτηκαν επίθεση από 30 αναρχικούς στην Νέα Σμύρνη. 

Οπότε δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας για να αποδείξουμε πόσο αναξιόπιστοι είναι οι μπατσάδικοι ισχυρισμοί. Και επειδή τυγχάνει ο Αρης να είναι και γνωστός μου, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όσα είπε στην συνέντευξη του είναι 100% αλήθεια. 

Από κει και πέρα, κάποιες παρατηρήσεις πέρα από την αποστομωτική απάντηση που δίνει η "ΕφΣυν" στον Χρυσοχοϊδη, σχετικά με την διάψευσή του και την επιβεβαίωση στα λεγόμενα του, που έκανε ο Αρης σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ThePressProject.

Πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας όταν είναι φανερό ότι οι συντάκτες της βρισκόταν σε κατάσταση εκνευρισμού, για να μην πούμε πανικού μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας; 
Και μόνο ότι παρουσίασαν τον Παπαζαχαρουδάκη να λέγεται Δημήτρης, ενώ το όνομα του είναι Αριστοτέλης (Αρης για τους γνωστούς του), λέει πολλά. (Μετά τον σάλο που έγινε στο διαδίκτυο για την απίστευτη γκάφα τον διόρθωσαν οι μπάτσοι στην ανακοίνωσή τους).

Από κει και πέρα θα θέλαμε αν μπορεί να μας κάνει άλλη μια διάψευση ο Μ. Χρυσοχοϊδης.
Εμείς από την πρώτη στιγμή που αυτός ο πολιτικός γενίτσαρος βρέθηκε σ' αυτή την θέση γράψαμε ότι είναι "φυτευτός" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας.
Θα μπορούσε ο κ. υπουργός να διαψεύσει τα Wikileaks που αποκάλυψαν ότι για τους σχεδιασμούς και για τα πεπραγμένα του εκεί που δίνει αναφορά και περιμένει την έγκριση, είναι η Αμερικάνικη Πρεσβεία της Αθήνας;
Αν το κάνει τότε θα πιστέψουμε και την διάψευσh που κάνει, για τον βασανισμό, απ' τους υφιστάμενους του, του Αρη

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Μαρτίου 2021 στις 7:50 π.μ.

Χρυσοχοιδη λες μονο ψεματα Λες χοντρα ψεματα Λες ψεμαρα
ακριβως οπως σου τα υπαγορευει ο Παιατ της αμερικανικης
Πρεσβειας Ο Κουφοντινας ζει ακομα

17 Μαρτίου 2021 στις 10:37 μ.μ.

Πότε καποιοι θα ερευνησουν την συσχετιση μεταξυ των ιστορικων γεγονοτων: 1. "Εκκαθαρισεις" στελεχων της CIA και άλλων πρακτορων των ΗΠΑ, στην ανατολικη Μεσογειο την δεκαετια των 70s. 2. "Εμφανιση-Ιδρυση της 17Ν με στρατιωτες μεταξυ αλλων τα "γνωστα" αδελφια, παιδια παπα που ειχε γνωριμια με τον Δντη της ΚΥΠ στην Φλωρινα. 3. Επι ιππουργιας Χουντοχουιδη, σκαει η βομβα στα χερια του Σαββα(ατυχη στιγμη;) και αρχιζει η... αποκαθηλωση της "οργανωσης". Δεν ειναι τυχαιο το ατομο και διαχρονικη η παρουσια-ρολος του σε πονηρες καταστασεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger