Home » , , » Ας θυμηθούμε την περασμένη κυβερνητική θητεία του Μ. Χρυσοχοϊδη, του ατόμου που τώρα αναλαμβάνει υπουργός Μπάτσων και καταστολής

Ας θυμηθούμε την περασμένη κυβερνητική θητεία του Μ. Χρυσοχοϊδη, του ατόμου που τώρα αναλαμβάνει υπουργός Μπάτσων και καταστολής

Από giorgis , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 | 9:44 μ.μ.

Του Γ.Γ.

«Στελέχη της CΙΑ, του FΒΙ και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έρχονται με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες για να συμμετάσχουν σε κλειστό συνέδριο με θέμα την... ενδυνάμωση της εθνικής ασφάλειας! (...) ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι και η δυνατότητα εποπτείας από υπηρεσίες ασφαλείας των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Τwitter (...) θα δώσουν το "παρών"» περίπου 40 εκπρόσωποι του Glοbal Future Forum (GFF), το οποίο δημιουργήθηκε το 2005 σε συνεργασία της CΙΑ με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

22 Οκτώβρη 2009 -  «Βήμα».

Αν και τα πρόσωπα που απαρτίζουν το κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε, δεν παίζουν κανένα ουσιαστικό ρόλο, αφού η κυβερνητική πολιτική που θα ακολουθηθεί είναι ήδη γνωστή, και έχει καθοριστεί από την ντόπια πλουτοκρατία και τους ξένους "εταίρους" της κυβέρνησης, έχει την αξία του να κάνουμε κάποια σχόλια γι' αυτά τα άτομα.

Η "μεταγραφή" του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην Ν.Δ., και η ανάληψη απ' αυτόν του υπουργείου "Προστασίας του Πολίτη", ήταν γνωστή εδώ και καιρό.
Ηταν αποτέλεσμα επιθυμίας που είχε εκδηλώσει η Αμερικανική Πρεσβεία στον Μητσοτάκη.

Κι αυτό γιατί ο Χρυσοχοϊδης έχει να επιδείξει στα πραγματικά αφεντικά του "έργο", το οποίο αυτά το εκτίμησαν και βράβευσαν, τον υπάλληλο τους.
Ας ευχηθούμε κάποια στιγμή να δουν την δημοσιότητα τα πραγματικά πεπραγμένα του στην προηγούμενη θητεία του, σαν επικεφαλής του υπουργείου μπάτσων και καταστολής. 
Και δεν αναφερόμαστε απλώς ότι στο υπουργείο του είχε εγκατασταθεί μόνιμα κλιμάκια πρακτόρων της CIA και του FBI και ο ίδιος τους έδινε καθημερινή αναφορά για το τι συμβαίνει στον υποτιθέμενο "αντιτρομοκρατικό" αγώνα που φερόταν να πρωτοστατεί.

Να θυμίσουμε μόνο ότι απ’ τις πρώτες εντολές που έδωσε στους υφισταμένους του ο Χρυσοχοϊδης, όταν ανέλαβε υπουργός, ήταν να «χαρτογραφηθεί ο χώρος».
Δηλαδή να φακελωθεί κάθε νεολαίος που κινείται στον αντιεξουσιαστικό-αναρχικό χώρο.

Επί υπουργικής του θητείας έγινε ένα πάρτι με τα λεγόμενα "μυστικά κονδύλια", ενώ άφησαν εποχή οι δεκάδες σκευωρίες που έστησαν οι ένστολοι υφιστάμενοι του με θύματα αγωνιστές του αντικαπιταλιστικού και αντιεξουσιαστικού χώρου (Περιπτώσεις, Γιάννη Σερίφη, Γιάννη Ξύδα, Ξ. Αβραμίδη, Α. Λεσπέρογλου κλπ).
Μάλιστα αυτές ήταν τόσο κακοφτιαγμένες που ούτε στα «δικά» τους αστικά δικαστήρια μπόρεσαν να σταθούν.
Δηλαδή μόνο παρόμοιες "επιτυχίες" έχει να μας παρουσιάσει ο Μ. Χρυσοχοϊδης από το περασμένο του κυβερνητικό πόστο.

Οσο για το φινάλε που είχε η Ε.Ο 17 Νοέμβρη, αν δεν υπήρχε το τυχαίο γεγονός να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού για να ακολουθήσει το έγκλημα του Ευαγγελισμού, ακόμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας … θα τους έστελνε χαιρετίσματα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Ιουλίου 2019 στις 12:26 π.μ.

αποτι ακουγεται , συζητειται η αλλαγη του εθνικου μας υμνου προς τιμην του κυριακου . ο υμνος μας θα ανακρουστει για πρωτη φορα κατα την - εορταστικη - αφιξη στον πειραια κλιμακιου του νατοικου στολου συνοδεια αεροπλανοφορου . Μαλιστα , διερρευσε στο γιουτουμπ το προσχεδιο του υμνου https://www.youtube.com/watch?v=zcXZhtTwFzc

9 Ιουλίου 2019 στις 7:32 π.μ.

Eιναι το σιχαμα αυτο που ομολογουσε χωρις τσιπα οτι ψηφισε το μνημονιο
του ΓΑΠ χωρις να τοχει καν διαβασει Αυτο το υποκειμενο ειναι προιον του
``σοσιαλιστικου``ΠΑΣΟΚ Αυτης της κλεφτοσυμμοριας που γεμισε ολη την επι
κρατεια με τετοια καθαρματα και παρ οτι βρισκονται εδω και χρονια σε σχε
δον πληρη αποσυνθεση εν τουτοις δεν το βαζουν κατω παρα εξακολουθουν να
κυκλοφορουν αναμεσα μας και να μας πουλουν σωτηρια. Ειναι αποριας αξιο
το οτι αυτη την κλεφτσυμμορια υπαρχουν ακομα συμπατριωτες μας που την
ακολουθουν και τους δινουν και ψηφο Ειναι κι αυτο ενα απο τα παραδοξα της
ελληνικης κοινωνιας Στο χρυσοχοιδη ελαχε λοιπον ο κληρος να αναλαβει τοσο
την καθαρση του``αβατου των Εξαρχειων οσο και την παραβιαση του πανεπιστη
μιακου ασυλου Χρυσοχοιδη συτο το εγχειρημα που θα αναλαβεις να φερεις σε πε
ρας στο δηλωνω με βεβαιοτητα οτι θα ειναι η αρχη του τελους σου οσο και της
φασιστικης Δεξιας που ανελαβες να υπηρετησεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger