Home » , » Πάλι προβοκάτσια έστησε το "απλυταριό" σε βάρος της αστυνομίας. Αναμένουμε τον κ. Μ. Καψή να μάθουμε την αλήθεια (Βίντεο)

Πάλι προβοκάτσια έστησε το "απλυταριό" σε βάρος της αστυνομίας. Αναμένουμε τον κ. Μ. Καψή να μάθουμε την αλήθεια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 | 11:26 μ.μ.

Αν δεν εμφανιστεί ο έγκυρος, πολύπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος Μανώλης Καψής να μας ενημερώσει τι πραγματικά συνέβη με το περιστατικό που περιγράφει στο παρακάτω βίντεο ο  συνάδελφος του - είναι γνωστή η ανοιχτή γραμμή που έχει με τους ασφαλίτες- Βασίλης Λαμπρόπουλος, εμείς δεν πιστεύουμε τίποτα.

Κάποια εξήγηση θα υπάρχει για τον άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας, από μπάτσο της ομάδας «Δράση», στις 9 Μάρτη,  στα γνωστά επεισόδια που έγιναν στην Νέα Σμύρνη. Οπως μας έγραφε και ο Μανώλης "η έφοδος της Αστυνομίας; δεν γίνεται με τη συνοδεία άρπας και με ποιητικά μονόπρακτα". Ποιος ξέρει τι θα είχε κάνει αυτό το αντικοινωνικό στοιχείο για να αναγκάσει το "όργανο της τάξεως" να την χτυπάει με χέρια και με πόδια και να την τραβάει απ' τα μαλλιά.

Και τι θα πει ότι υπάρχει βίντεο που αποτυπώνει την αστυνομική κτηνωδία; Δημιούργημα των αναρχοκομμουνιστών θα είναι με την χρήση της τεχνολογίας.
Και αυτό αν δεν μας το πληροφορήσει ο έγκυρος Μανώλης, θα αναλάβει η αξιόπιστη υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ να μας το γνωστοποιήσει. 

Αλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός τότε που παρουσίαζαν ένα αστυνομικό να προτάσσει το όπλο του στους διαδηλωτές ενώ αυτός κρατούσε τα υπηρεσιακά του γάντια, όπως μας διαβεβαίωσε σχετική αστυνομική έρευνα που έγινε.

Είναι δηλαδή συνηθισμένη μέθοδος του "απλυταριού", όπως είπε και ο αξιότιμος συνδικαλιστής της αστυνομίας να δημιουργεί θέματα εκ του μηδενός και άνευ σημασίας όπως π.χ αν φάει "τρεις γκλοπιές". 

Εχουν γνώση όμως οι έμπειροι και αξιόπιστοι δημοσιογράφοι όπως ο κ. Καψής και αποκαλύπτουν τα σκοτεινά κέντρα που θέλουν να διαβάλλουν τους "υπηρέτες του νόμου και της προστασίας των πολιτών".

Αλλωστε γιατί δεν ανακοινώνονται περισσότερες πληροφορίες για το τι κουμάσι είναι η καταγγέλλουσα; Αυτό γιατί μας το κρύβουν; Ποια είναι τα πολιτικά της φρονήματα; Ποιες είναι οι κοινωνικές της επαφές; Που συχνάζει;

Αν, λοιπόν δεν παρουσιαστεί ο κ. Καψής ή έστω ο κ. Προτοσάλτε να μας ενημερώσουν και αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της αστυνομίας, εμείς δεν πιστεύουμε τίποτα από όσα ακούμε στο παρακάτω βίντεο.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger