Home » , » Ενα θαύμα Αρχαγγέλου, που μας διέφυγε....

Ενα θαύμα Αρχαγγέλου, που μας διέφυγε....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 | 5:26 μ.μ.

Μας επιπλήττει αναγνώστρια μας γιατί μας διαφεύγουν ασχολίαστες πολύ σημαντικές ειδήσεις. 
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε, θεωρεί αδυναμία του ιστότοπου μας το ότι δεν εντοπίσαμε το νέο θαύμα που έκανε "εν μέσω Σαρακοστής, και ενώ οδεύουμε προς το Αγιο Πάσχα", ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Οπως αποκάλυψε λοιπόν το αξιόπιστο θρησκευτικό πόρταλ ekklisiaonline.gr και πρόβαλε πρωτοσέλιδα η έγκυρη εφημερίδα Espresso, η αγιότητα που Αρχαγγέλου που απεικονιζόταν με κλειστά μάτια, σε εικόνα που υπάρχει στο εκκλησάκι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα, μας έδωσε το θεόσταλτο μαντάτο το. 
Ανοιξε τα μάτια του ο άγιος στην εικόνα. τον φωτογράφισαν, τα ξανάκλεισε.
Όπως "αναφέρουν οι Ιερείς του Ναού", οι οποίοι μίλησαν στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα "αυτό δείχνει ότι έχουμε ελπίδα για καλύτερες ημέρες".

Οκ, αφού έστειλε αισιόδοξο χαμπέρι ο Αρχάγγελος από τα επουράνια εμείς μένουμε ήσυχοι. 

Kάπου εκεί με τα "τάματα" που αναφέρει η φυλλάδα, πιθανόν να υπάρχει ένα μικρό "προβληματάκι": "Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών, πλήθος τάματα έχουν εκπληρωθεί έπειτα από την επίκληση του Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου και προσευχή στην αγιότητά του. Γυναίκες υποστηρίζουν ότι έμειναν έγκυοι ή ξεπέρασαν προβλήματα κατά την κύηση, άλλοι πιστεύουν ότι βρήκαν γιατριά από σοβαρή ασθένεια", διαβάζουμε.

Και ξέρετε γιατί μας μπαίνουν δεύτερες σκέψεις. Ο λόγος είναι ότι η εκκλησιά μέσα στην οποία βρίσκεται ο Αρχάγγελος ο οποίος ανοιγοκλείνει τα μάτια του στην εικόνα ανήκει στην δικαιοδοσία της "Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής", την οποία "ποιμαίνει" ο "άγιος" -όπως αυτοαποκαλούνται οι δεσποτάδες- Νικόλαος Χατζηνικολάου, ο οποίος πέρα από τα φιλοναζιστικά αισθήματά του είναι γνωστός για την νεκροφιλία-χριστεμπορία του

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger