Home » , , » Αυξάνονται τα κλειστά Λύκεια λόγω κρουσμάτων

Αυξάνονται τα κλειστά Λύκεια λόγω κρουσμάτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 | 9:57 μ.μ.

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Μέσα σε τρεις ημέρες, από το βράδυ της Παρασκευής 17/4 μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 19/4, 38 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προστέθηκαν στη λίστα των σχολείων που έβαλαν λουκέτο τμήματά τους λόγω κρουσμάτων κοροναϊού και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. Ετσι ο αριθμός αυξήθηκε από 113 σε 151 (από αυτά, τα 7 σχολεία παντελώς κλειστά).

Στα κλειστά σχολεία δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός των Ειδικών Σχολείων που συνεχίζουν να λειτουργούν αδιαλείπτως, παρά τα πολλά κρούσματα.

Η επαναλειτουργία των Λυκείων σε όλη την επικράτεια, ακόμη και στις κατακόκκινες περιοχές, αποφασίστηκε για καθαρά πολιτικούς λόγους, με εργαλείο τα παντελώς αναξιόπιστα self-tests, στο πλαίσιο της «επανεκκίνησης» που βασίζεται αποκλειστικά στην «ατομική ευθύνη».

Κεντρικός στόχος η προστασία των «ιερών αγελάδων» του συστήματος, της λαιμητόμου των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε απομένουν ακόμη 4 ημέρες, στις οποίες αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός των κλειστών σχολείων με κρούσματα. Οι φορείς, όμως, του ιού είναι πολλαπλάσιοι, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλοί μαθητές είναι ασυμπτωματικοί και τα self-tests της πλάκας.

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας εγκληματούν, βάζοντας σε περιττή περιπέτεια, για δυο εβδομάδες που απέμειναν ως το Πάσχα, τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2021 στις 4:11 μ.μ.

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια και σε ΣΥΝΕΚ, ΠΑΜΕ, Παρεμβάσεις, Αγωνιστικές Κινήσεις που έδωσαν την μάχη ώστε να...ανοίξουν τα σχολεία και τώρα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ολόκληρη η κοινωνία από ένα τέταρτο κύμα.

ΑΞΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!!

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger