Home » , » Κρήτη: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Κρήτη: Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Από askordoulakos , Τρίτη 13 Απριλίου 2021 | 2:44 μ.μ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείτε παραχάραξη της πρόσφατης ιστορίας μας σχετικά με την ηρωική αντίσταση των Κρητικών στην Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. (Δείτε "
Μάχη της Κρήτης: Ο δίκαιος και ιπποτικός πόλεμος των Γερμανών ενάντια στις κτηνωδίες των Κρητικών!" και διαβάστε επίσης ένα Αφιέρωμα για την συμπλήρωση 79 χρόνων από την Μάχη της Κρήτης).

Και φυσικά δεν πρόκειται να περάσει μια άθλια πρόκληση που ανακοίνωσε μια "περίεργη"  οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών», προαναγγέλλοντας μια εκδήλωση για το διάστημα 17 – 23 Μαΐου με σκοπό να τιμήσουν την "γενναιότητά των ειδικών δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ που κατέκτησαν το νησί της Κρήτης"!.

Παγκρήτιο ξεσηκωμό ενάντια στην εκδήλωση ζητά ο Αριστομένης Συγγελάκης, ο Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και Μέλος της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου/

Συγκεκριμένα καταγγέλλει την επίσκεψη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών το Μάιο στη μαρτυρική Μεγαλόνησο για «να τιμήσουν τη γενναιότητα των Γερμανών αλεξιπτωτιστών» κάνοντας λόγο για ναζιστική φιέστα στην Κρήτη.  

Kαταγγέλλεται εμπλοκή Ελλήνων

Όπως ωστόσο παρά τα όσα θα υπέθετε κανείς, όπως προκύπτει, στην οργάνωση των ναζιστών συμμετέχουν ακραία στοιχεία από όλη την Ευρώπη ενώ σύμφωνα με το left.gr υπάρχει και εμπλοκή και Ελλήνων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μπορεί κανείς να δει το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχει ο κ. Γιώργος Κασαγιάννης, ενώ στην Εκτελεστική Επιτροπή οι κ.κ. Θωμάς Αποστόλου και Παρασκευάς Καζάς. Ο τελευταίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ειδικό τύπο των Σωμάτων Ασφαλείας είναι αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Ραφήνας και διαγωνίζεται με επιτυχία και έπαθλα σε σχετικούς διαγωνισμούς, εν γνώσει των ανωτέρων του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Απριλίου 2021 στις 7:21 μ.μ.

Σύντροφοι Κρήτες τα σπίτια είναι γεμάτα από μονόκανα και δίκανα, πάρτε τα και κόψτε στη μέση τα ναζιστικά καθάρματα της Ε.Ε. και τους ντόπιους δοσίλογους συνεργάτες τους...

16 Απριλίου 2021 στις 9:07 μ.μ.

Οι γερμανοι ξαναρχονται!!! Το ζητουμενο ειναι αν οι Κρητικαροι θα τους..."περιμενουν"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger