Home » , » Μας λένε οι ψεύτες νεοδημοκράτες για ψέματα!

Μας λένε οι ψεύτες νεοδημοκράτες για ψέματα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 | 4:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νεοδημοκράτης: Κάθαρμα που εγκληματεί και ψεύδεται. Τι κάνει η ΝΔ όταν την κράζουν για κάθε σκάνδαλο; Αρνείται τα πάντα!

Το κάνει με όλα τα σκάνδαλα. Κι όταν αποδειχθεί πως είναι αλήθεια, τότε δικαιολογούν την απάτη, τη λαμογιά, τη λεηλασία! Είναι αδίστακτοι και ξεδιάντροποι.

Μερικά μόνο παραδείγματα:

Σκάνδαλο Λιγνάδη: Το SStar και τα βλαμμένα τρολλάκια είχαν πει πως «ταλαιπωρείται για το τίποτα»! Απανωτοί βιασμοί ανηλίκων είναι «τίποτα» για το βόθρο της γαλάζιας συμμορίας και τα σκουλήκια που κατοικούν σ’ αυτόν!

Σκάνδαλο Φουρθιώτη: Ακόμα και τώρα υπάρχουν ζωντόβολα που λένε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο! Όταν ο ίδιος ο πρώην υπουργός τους τα καταγγέλλει. Αλλά όταν οι μπάτσοι λένε ψέματα επίσημα με ανακοινώσεις, τι περιμένουμε από βολεμένα βαφτιστήρια.

Σκάνδαλο Τσιμενδώνη: Υπάρχουν υπογραφές, που έδειχναν την πρόθεση να κάνουν ένα ακόμα ανοσιούργημα, μια ακόμα βεβήλωση εις βάρος των μνημείων, αλλά τα γίδια προφανώς δεν ξέρουν να διαβάζουν.

Και μην ξεχνάμε τα διάφορα «σκοιλ ελικικού» που μπορεί να υπάρχουν και 10.000 λάθη σε 2 σελίδες. Άλλωστε δεν ήταν λάθη ακριβώς, ήταν η διάλεκτος του γαλάζιου πλιατσικολόγου, του δεξιού ξεγάνωτου τενεκέ.

Αλλά το χειρότερο είναι η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας. Επιμένουν να λένε πόσο «καλά» διαχειρίζονται τους 8.680 νεκρούς! Χωρίς ΜΕΘ, χωρίς ιατρικό προσωπικό και μας φυλάκισαν και κολλήσαμε!

Μην έχουν αυταπάτες. Θα τιμωρηθούν όταν με το καλό πέσει η χούντα.

Η ΝΔ προσπαθεί να ξανακάνει το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Οι ρεφορμιστές, που είναι κι αυτοί πανηλίθιοι, αμύνονται σθεναρά.

Να σχολιάσουμε τώρα το φιάσκο στη Λιβύη. Ο Κούλης είχε κάνει το λάθος να μπλεχτεί σε μια διαμάχη που δεν αφορούσε την Ελλάδα. Ακόμα χειρότερα έκανε εντελώς αντιφατικά Συναντήθηκε με το Χαφτάρ, ενώ αναγνώριζε όπως όλοι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ τον αντίπαλό του!

Από τότε ο Χαφτάρ πήρε την κάτω βόλτα. Έχασε μια σειρά από σημαντικές μάχες που τον αποδυνάμωσαν παρά τη βοήθεια από τους πραγματικούς συμμάχους του

Πριν λίγες μέρες ο καταλληλότερος Γκαντέμης πήγε παρακαλώντας να μην ισχύσει η Συμφωνία Τουρκίας Λιβύης. Φυσικά πήρε τον πούλο. Αλλά ο διασυρμός δεν ήταν μόνο του Μητσοτάκη ήταν της χώρας.

Ο εθνικός ύμνος της χώρας μας πχ εκτέλεσε με τέτοιο τρόπο που έγινε θέμα σε σατυρική εκπομπή. Κι αυτό έγινε επίτηδες. Αλλά τα εθνικά υπερήφανα δεξιά μηρυκαστικά αυτό το έκαναν γαργάρα. Βλέπετε κάνουν πως δε βλέπουν τα σκατά. Γι αυτό όχι απλά τα πατάνε αλλά και τρώνε κιόλας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger