Home » , , » Αναβαθμίζεται η Πέτσινη δημοσιογραφία

Αναβαθμίζεται η Πέτσινη δημοσιογραφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Απριλίου 2021 | 9:03 μ.μ.



Τόσο ηλίθιοι είναι κάποιοι δημοσιοκάφροι ή τόσο λωτοφάγους θεωρούν τους αναγνώστες στους οποίους απευθύνονται; Μπορεί φυσικά να ισχύουν και τα δυο.

Συναντήσαμε, λοιπόν σήμερα, στην ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου - ξέρετε, μιλάμε γ' αυτόν τον "καταξιωμένο επαγγελματία" που διδάσκει στην σχολή του Σταμάτη Μαλέλη, εκπαιδεύοντας  την "γενιά των δημοσιογράφων της νέας εποχής"- την διπλανή είδηση. 
Ο τίτλος της, με ξύλινα γράμματα μας πληροφορεί ότι "Βράζει" ο κορονοϊός και στην Κούβα.

 Ο "πιασάρικος" τίτλος του δημοσιεύματος μας οδήγησε στο να επισκεφτούμε τον διαδικτυακό κόμβο όπου αναγράφονται τα  επιβεβαιωμένα Κρούσματα και οι Θάνατοι από την πανδημία ανά κράτος.  

Το τι συναντήσαμε το παραθέτουμε στην αρχική φωτογραφία. 

Η Κούβα μια χώρα η οποία πάνω από μισό αιώνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό από τις ΗΠΑ, με ότι σημαίνει αυτό. κατόρθωσε  να είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη δύναμη για τις ικανότητές της στους τομείς την υγείας και της επιστημονικής έρευνας.      

Μάλιστα τώρα με την παγκόσμια εξάπλωση της θανατηφόρας πανδημίας, η Αβάνα συμμετέχει, με  την παρουσία των ειδικευμένων γιατρών της, στον αγώνα εναντίον της μάστιγας του ιού σε 21 χώρες, μεταξύ των οποίων και τα κράτη που έχουν πληγεί περισσότερο σε αριθμό μολύνσεων, όπως η Ιταλία και η Γαλλία.. 

Αν τολμήσει κανείς μια σύγκριση  το πώς αντιμετώπισε η κυβέρνηση της Κούβας τον εφιάλτη  COVID-19 σε σχέση με τους εδώ "άριστους" του "επιτελικού κράτους", δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στα κατορθώματα του ηρωικού Κουβανέζικου λαού.
 
Με πληθυσμό περίπου ίσο με της Ελλάδας, η Κούβα από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας, μετράει  531 νεκρούς και εμείς 9.540. Το τελευταίο 24ωρο όπου σύμφωνα με τον ιστότοπο του Ευαγγελάτου, στο νησί της Καραϊβικής "βράζει ο κορονοϊός", υπήρξαν 6 νεκροί εξ' αιτίας της θανατηφόρας πανδημίας, ενώ σε μας ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε 78 νέους νεκρούς.
  
Είναι αυτό που έχουμε ξαναγράψει. Οι λίστες Πέτσα έχουν αναβαθμίσει και την "πέτσινη δημοσιογραφία", κλασικό δείγμα και τα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα του "καταξιωμένου δημοσιογράφου" Ευαγγελάτο
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Απριλίου 2021 στις 8:29 π.μ.

Η δημοσιοκαφρίλσ του Ευαγγελάτου- Εισαγγελάτου (και η αντίστοιχη ρυπαρο-ξεφτίλα της γνωστής "κυρα-Κατίνας" του- αφού αν δεν ταιριαζανε, δε θα συμπεθεριάζανε!) ξεπερνάει σε μέγεθος ακόμη και τα ... επιτεύγματα του ομοϊδεάτη και ομοσταύλου του,στο "Συγκρότημα", του γνωστού μας δηλ. Πρετεντεράκου! Μια μέρα η αδέκαστη Ιστορία θα του αποδώσει αφειδωλευτα όλα τα "εύσημα" που του αξίζουν, καταγράφοντάς τον ως τον κορυφαίο μεταξύ των σαπρόφυτων του αστικού δημοσιοκαφρικού βούρκου, μεταξύ των προπαγανδιστών της μπόχας και της σαβούρας που κυριάρχησε στην "τελευταία προ του Ανθρώπου εκατονταετία... ". Η περίπτωση του Ευαγγελάτου χαρακτηρίζει εύγλωττα στη δημοσιογραφική της πλευρά την εποχή της έσχατης σαπίλας ενός ολόκληρου κόσμου. Ενός κόσμου που, λίγο πριν τελειώσει, επεχείρησε να ξαναφέρει τον άνθρωπο πίσω στην εποχή των σπηλαίων και της ζούγκλας... "Άριστος των αρίστων" λοιπόν ο σαλτιμπάγκος μας μεταξύ όλων εκείνων που ακολούθησαν στην "τέχνη τους" τα "θέσφατα" της "σχολής του Γκαίμπελς" και βεβαίως τα αντίστοιχα "διδάγματα" της αμερικανικής κίτρινης ρυπαρογραφίας. (Φαντάζομαι πάντως ότι,αν αυτό το υποκείμενο υπάρχει ακόμα στον κόσμο της οργανικής ύλης την κομβική εκείνη στιγμή που θα γκρεμίζεται γύρω του ο καπιταλισμός, κονιορτοποιημένος από την επανάσταση των λαών του κόσμου, τότε αυτός, ο ελληνόφωνος διάδοχος του Γκαίμπελς, δεν θα έχει, λογικά, καλύτερη τύχη από τον ιδεολογικό του πρόγονο και μάλλον θα ακολουθήσει αυτοβούλως τον ίδιο ακριβώς δρόμο, προτού βρεθεί σαν το ψάρι έξω από τα νερά του...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger