Home » , » Τα κηρύγματα ενός εθνικόφρον "κλαρινογραμπρού", που του εξασφάλισαν διορισμό σε έμμισθο κυβερνητικό πόστο (Βίντεο)

Τα κηρύγματα ενός εθνικόφρον "κλαρινογραμπρού", που του εξασφάλισαν διορισμό σε έμμισθο κυβερνητικό πόστο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Απριλίου 2021 | 10:01 μ.μ.

 
Από τον τακτικό μας επιστολογράφο Κώστα Μ. λάβαμε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει σχέση με την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Με κυβερνητική υπογραφή ένας κομματικός κλαρινογαμπρός και μια χούφτα έμμισθα διορισμένα στελέχη της Ν.Δ βάζουν τέλος στο ΚΕΘΕΑ (Ενα συγκινητικό Βίντεο)":

Σύντροφοι, Θα ήθελα να εμπλουτίσω την ανάρτησή σας, για το έγκλημα που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε βάρος ατόμων που προσπαθούν να απαλλαγούν από την επίδραση εξαρτησιογόνων ουσιών διαλύοντας την τόσο επιτυχημένη δομή ΚΕΘΕΑ.

Ο ψυχίατρος Χρήστος Λιάπης, αυτός ο "κλαρινογραμπρός" που διορίστηκε επικεφαλής του νέου κατασκευάσματος, μετά την διάλυση του ΚΕΘΕΑ, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο.
Το βίντεο που σας επισυνάπτω αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση τον διόρισε σ' αυτή την έμμισθη θέση -άλλη μια αργομισθία για την οποία δεν γνωρίζουμε το ύψος της;- σαν ανταμοιβή για τις εθνικόφρον προπαγάνδα που έκανε δημοσίως, εξυμνώντας ακόμα και έναν εν δυνάμει δολοφόνο και   σεσημασμένο έμπορα ναρκωτικών όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκε από Αλβανούς μπάτσους. ,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger