Home » , » Πόσοι άραγε είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση του παιδοβιαστή Λιγνάδη;

Πόσοι άραγε είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση του παιδοβιαστή Λιγνάδη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 | 9:37 μ.μ.


Μάλλον αδύνατο είναι να σχολιάσεις τις αποκαλύψεις που προέκυψαν σήμερα για την υπόθεση του παιδοβιαστή Δημήτρη Λιγνάδη, χωρίς να καταφύγεις σε ατεκμηρίωτα, αυθαίρετα συμπεράσματα.

Πώς ας πούμε να εκτιμήσεις την αποκάλυψη που κάνει σήμερα η ιστοσελίδα tvxs η οποία παρουσιάζει έγγραφο που αποδεικνύει, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ήταν πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της υπ. Λίνας Μενδώνη; 

Και πώς μπορείς να σχολιάσεις το δημοσίευμα του ιστότοπου news247, ότι στο σπίτι του προφυλακισμένου εγκληματία. τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, βρέθηκε φάκελος με φερόμενο αποστολέα τον «εθνικός μας γλωσσολόγο» Γιώργου Μπαμπινιώτη ο οποίος τον ενημέρωνε για καταγγελίες που είχε δεχθεί η διεύθυνση του Αρσακείου για "ερωτικές ιστορίες" του Δημήτρη Λιγνάδη με μαθήτριες του σχολείου και τον καλεί να πάρει μέτρα.  με καταγγελία προς το Αρσάκειο.

"Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι πώς ένας φάκελος από το γραφείο του Προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, με μία, έστω και ανώνυμη, αλλά εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, βρέθηκε στα χέρια του ιδίου του καταγγελλόμενου, του Λιγνάδη δηλαδή", σημειώνει  η ανάρτηση.

Η απάντηση που έλαβε, η συντάκτρια του δημοσιεύματος Ναταλί Χατζηαντωνίου από τον  Πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, αμήχανη και αναμενόμενη: "Ουδέποτε περιήλθε εις γνώση μου έγγραφη ή προφορική καταγγελία που να αφορά στον Δ. Λιγνάδη. Ως εκ τούτου, προφανώς αγνοώ την ύπαρξη της επιστολής στην οποία αναφέρεστε" αναφέρει ο Γ. Μπαμπινιώτης,.

Οι τύποι πάντως έχει αποδειχθεί ότι λένε ψέματα με την συχνότητα που αναπνεύουν. Αρκεί να σημειώσουμε ότι και η υπουργός Μενδώνη για τις σχέσεις τις οποίας με τον Λιγνάδη, αναφερθήκαμε αρχικά, υποστήριζε δημοσίως ότι δεν γνώριζε τον προφυλακισμένο κακοποιό, πριν τον τοποθετήσει στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου;!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Απριλίου 2021 στις 12:03 π.μ.

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger