Home » , » Στημένο σκηνικό ...

Στημένο σκηνικό ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 | 4:19 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σανό μοίρασαν από κοινού ο Έλληνας και Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών. Δήθεν τσακώθηκαν. Όμως όλο αυτό ήταν φτιαχτό. Για να ασχοληθούμε με τον καυγά του ζευγαριού και να ξεχάσουμε πως σε λίγο θα ξεπεράσουμε τους 10.000 νεκρούς.

Τι άλλο πρέπει να ξεχάσουμε; Κάτι παιδεραστές, νταβατζήδες, κάτι σκάνδαλα όπου οι γαλάζιοι απατεώνες βούτηξαν μέχρι και τα ψιλά! Κυρίως να μη δούμε τη φάπα που έρχεται με το νέο Μνημόνιο που θα είναι το χειρότερο μέχρι το επόμενο.

Οι Γερμανοί γράφουν:

«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα έφτασε το 213,1% του ΑΕΠ στα τέλη του 2020, έναντι 184,9% στα τέλη του 2019. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με το ΔΝΤ, η Ελλάδα καταγράφει τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση του χρέους σε όλον τον κόσμο….

Το ΔΝΤ υπολογίζει ότι το ελληνικό χρέος δεν πρόκειται να πέσει κάτω από το 200% πριν το 2023. Συγκριτικά, σημειώνεται ότι όταν ξέσπασε η ελληνική κρίση δεν ξεπερνούσε το 126,7%. Σε μεγαλύτερο ακόμη πρόβλημα εξελίσσεται το ιδιωτικό χρέος…»

Τι μας λένε λοιπόν; Πως θα μας φάνε ζωντανούς οι τοκογλύφοι. Θα μας πάρουν τα σπίτια και θα χρωστάμε από πάνω τη νεφραμιά και τη συκωταριά μας. Αν κάναμε Επανάσταση θα παίρνανε μόνο τα… ανδρικά γεννητικά όργανα, αλλά αυτά μάλλον θα τα πάρουμε εμείς.

Νικολάκη και Κούλη, δεν έπιασε το κόλπο. Περισσότερο ασχολήθηκαν με την Πελώνη και τις τούμπες της παρά με τα εξωτερικά. Τα μάθαμε τα κόλπα. Άλλωστε η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μιας χώρας φαίνεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Όταν είμαστε υποτελείς σε τοκογλύφους, ξέρουμε τι θα γίνει. Η Τουρκία θα πάρει αυτό που θέλει κι ο Μητσοτάκης θα της δώσει και κάτι παραπάνω, αφού έχει υποχρέωση στο Σουλτάνο.

Ξεπουλάνε το Αιγαίο για επικοινωνιακά κόλπα! Μην ξεχνάνε τα ζωντόβολα της ΝΔ τις δηλώσεις για κάποια Συμφωνία των Πρεσπών και τι έγινε στο τέλος. Να τηρηθεί κατά γράμμα η προδοτική συμφωνία! Έτσι θα την πατήσουν και τώρα.

Επιστρέφουμε στα σοβαρά. Έχουμε σήμερα ένα ακόμα Μάτι. 102 θανάτους είχαμε τότε και είπαν πως ήταν εθνική τραγωδία. Και ήταν πράγματι τραγωδία. Χτες πέθαναν 104, οι πιο πολλοί επειδή δεν υπήρχαν αρκετοί γιατροί και ΜΕΘ, αλλά «τα πάμε μια χαρά» σύμφωνα με τα ΜΜΕ και τα γαλάζια κτήνη!

Έχουμε 890 θανάτους ανά εκατομμύριο 2,3 φορές το μέσο όρο των άλλων κρατών, 9.239 πέθαναν από την πολιτική της ΝΔ, αλλά δεν τρέχει τίποτα για τους δεξιούς εγκληματίες! Αντίθετα θα ανοίξουν τα πάντα γιατί πρώτον έρχονται τουρίστες, δεύτερο έρχονται οι τράπεζες να πάρουν τα σπίτια μας.

Και βέβαια τα εργασιακά, όπου καταργούνται όλα τα δικαιώματα που αποκτήθηκαν μέχρι το Μνημόνιο και επαναφέρεται η δουλεία. Ίσως ανοίξει ξανά τα δουλεμπορικά να πάνε οι λεφτάδες να αγοράζουν σκλάβους. Ίσως έτσι βρεθεί κι ένας νέος Σπάρτακος, που θα πετύχει εκεί που απέτυχε ο προηγούμενος ήρωας.

Κούλη, μόνο με σανό δε μπορούμε να ζήσουμε. Όταν εξαφανιστούμε από την πολιτική σας, οι γείτονες θα τα πάρουν όλα. Το ξέρουν και γι αυτό κάνουν υπομονή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger