Home » , » Κατά τα άλλα «θα έρθουν οι ξένοι, να πάρουν τις δουλειές» που δεν υπάρχουν

Κατά τα άλλα «θα έρθουν οι ξένοι, να πάρουν τις δουλειές» που δεν υπάρχουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 | 7:15 μ.μ.

Κούλη, ο τόπος καίγεται κι εσύ κάνεις διακοπές με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τους καημένους τους καμένους ε; Καλά κάνεις, γιατί, αν ανακατευθείς, θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Απλά αν ήταν άλλος, θα τον είχαν σκίσει τα κανάλια.

Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για μπόλιασμα. Για ηλίθιους φασίστες δηλαδή, αν και το ηλίθιος δίπλα στο φασίστες είναι πλεονασμός. Όλοι οι φασίστες ηλίθιοι είναι.

Που λέτε, φοβούνται μην τους μπολιάσουν με ξένους. Γι αυτό και πολλοί από δαύτους φοβούνται τα εμβόλια; Νόμιζα πως οι βλάκες με περικεφαλαία μασάνε τις σφαίρες και τις οβίδες. Όμως τρέμουν τις ενέσεις!

Πάντως στη Λιβύη, που ήθελε ο Χαφτάρ εθελοντές, δεν πήγαν αυτοί που θα πάρουν την Κωνσταντινούπολη. Ούτε την Τρίπολη δεν είναι ικανοί να πάρουν, πράγμα που δείχνει πως δεν είναι απόγονοι του Κολοκοτρώνη, αλλά του κώλου. Ποιού ακριβώς πισινού; Του Χανς του Γκεσταπίτη.

Πρώτα από όλα ρώτησαν τους πρόσφυγες, αν θέλουν να μπολιάσουν φασίστες; Οι φασίστες είναι παράσιτα, οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι, τι δουλειά έχουμε εμείς με φασίστες και νεοναζί;

Ο φασισμός στο μεταξύ πνίγηκε σε μια κουταλιά γλυκού νερού. Ξαφνικά εκεί που βρήκαν ξένο να του φορτώσουν έγκλημα, όλοι αυτοί που έλεγαν για θανατική ποινή και οπλοφορία, έβγαλαν το σκασμό! Γιατί άραγε; Χάλασε η ρατσιστική σούπα, όπως έγινε άπειρες φορές στο παρελθόν, που έσκουζαν οι φασιστομαλάκες για την εγκληματικότητα μέχρι να αποδειχθεί πως την έκαναν όμοιοί τους.

Όπως ο Δαπίτης με το μικροσκοπικό πουλάκι έξω. Μέχρι να τον βρουν ήταν «αλλοδαπός» για κάποια ηλίθια τρολλάκια, που δεν περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα της έρευνας και βγάζουν τις δικά τους πορίσματα. Είναι σάτυρος, αλλά «ευτυχώς δεν είναι Αναρχικός» είπε ο μπαμπάς του! Τέτοια καθίκια κυκλοφορούν.

Οι χειρότεροι φασίστες βέβαια είναι αυτοί που κυβερνάνε. Άλλο ένα στοίχημα κέρδισε η κυβέρνηση, κάηκαν δυο νομοί αλλά κανείς δεν λέει στα ΜΜΕ πως φταίει ο πρωθυπουργός. Άμα τρως ευρώ, τα βλέπεις όλα όμορφα.

Όπως κέρδισε το στοίχημα με την πανδημία. 12.000 νεκροί και πανηγυρίζουν! Το στοίχημα είναι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό περισσότερες χώρες στους θανάτους και μέχρις στιγμής τα πάμε «περίφημα». Από τα χειρότερα ποσοστά στους νεκρούς ανά εκατομμύριο. Άντε λίγο ακόμα να βγούμε πρώτοι και σ’ αυτό.

Όπως είμαστε πρώτοι στο χρέος. Που όμως είναι βιώσιμο! Πως είναι βιώσιμο, αφού έχει αυξηθεί; Όταν γίνεται το χατίρι των τοκογλύφων, το χρέος είναι βιώσιμο, οι άνθρωποι όχι. Φασίστες χανόμαστε, εξαφανιζόμαστε, από τη δική σας πολιτική. Γιατί ποιος μπορεί να μεγαλώσει παιδιά με τέτοιες συνθήκες; Να δουλεύει σα σκλάβος από το πρωί ως το βράδυ για ψίχουλα;

Κατά τα άλλα «θα έρθουν οι ξένοι, να πάρουν τις δουλειές» που δεν υπάρχουν! Όπως εμείς οι Κομμουνιστές θα παίρναμε κάποτε τις γυναίκες τους! Τα σπίτια τους πάντως θα τα πάρουν οι Τράπεζες. Όσο αφορά τις συζύγους να πω το εξής: Άμα κακομεταχειρίζεσαι τη γυναίκα, θα σου φύγει και καλά θα κάνει. Δεν σου φταίνε όμως άλλοι φασιστάκο, επειδή εσύ είναι μαλάκας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger