Home » , » Καταλληλότερος για γραμματόσημο ο Κούλης. Όπου εμφανίζεται, τον φτύνουν!

Καταλληλότερος για γραμματόσημο ο Κούλης. Όπου εμφανίζεται, τον φτύνουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 | 5:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

- «Πρόεδρε, μας έκραξαν άσχημα στην Καλαμαριά, πήγαν να μας δείρουν! Πιάσαμε «κουβά» και στο Μάτι - δικοί μας λένε την έκαναν τη «δουλειά», πάμε για 12.000 νεκρούς, ενώ είμαστε από τους τελευταίους στα εμβόλια. Για να μην πω για το δούλεμα με τη «γειτονική χώρα»

- Το ’χω! Παίξτε Καλογρίτσα! Και βγάλτε δυο τρία παραμύθια ακόμα πως είμαι καταλληλότερος!»

Το ξέρει πως οι δημοσκοπήσεις είναι μαγειρεμένες, γι αυτό εμβολιάστηκε πρώτος. Με τόσο φτύσιμο, μην κολλήσει τίποτα ιούς και χάσει τις διακοπές, τις πληρωμένες από μας. Ο Κούλης οδήγησε το ελικόπτερο, κάνει μαθήματα. Θα του χρειαστούν σίγουρα.

Πήγε Καλαμαριά, να κάνει φιέστα. Αλλά ο κόσμος που δε ρωτήθηκε στα γκάλοπ – μαϊμού είχε την ευκαιρία να του κάνει «θερμή» υποδοχή. Τόσο ενθουσιασμό είχαν να τον πιάσουν, που οι μπάτσοι πανικοβλήθηκαν. «Φύγετε – φύγετε»! Έλεγαν στους οδηγούς. Καλέ σταθείτε, μύγδαλα!

Μα να μη μας επιτρέπουν να εκδηλώσουμε την «αγάπη» μας για τον ηγέτη; Σεξ θα του κάναμε, άμα τον πιάναμε. Αλλά δε μας έκαστε, έφυγε τρέχοντας! Κούλη γύρνα πίσω, μύγδαλα! Κι αγγούρια στις εκλογές.

95% «ευχαριστημένοι» έτσι; Μια γκαντεμιά όμως ρε παιδί μου. Όπου πάει πέφτει πάνω σε αυτό το «5%», που θέλουν να τον δείρουν! Το οποίο είναι πάνω από 75% αλλά οι δημοσκόποι, όταν τρώνε ευρώ, έχουν παραισθήσεις.

Πολύ απελπισμένο τον βλέπω για να μιλάει ακόμα για Καλογρίτσα, ο οποίος δεν απασχολεί κανένα. Η ΝΔ με όλα τα κανάλια δικά της κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ πως ήθελε να ελέγχει την ενημέρωση! Η ΝΔ! Σα να κατηγορεί ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης κάποιον για απόπειρα φόνου!

Αφού όμως θέλουν, ας βάλουν μέσα τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον τους ξέφυγε αυτός της Χρυσής Αυγής. Να παίρνει σειρά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του. Γιατί μη νομίζουν πως μόλις πέσει η χούντα τους δε θα ζητήσει ο κόσμος εξηγήσεις για τις πετσωμένες λίστες. Κι εκεί υπάρχουν υπογραφές, αποφάσεις, όχι λόγια.

Στο μεταξύ οι μπάτσοι συνεχίσουν να κοπανάνε πρόστιμα.

«Φταίνε αυτοί που κολλάνε τέλος»!

Μα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία εμβολιάστηκε μόνο 16,05% με τις δυο δόσεις, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα εμβόλια για όλους!

«- Ναι, αλλά έκλεισαν ραντεβού πάρα πολλοί»!

- Ρε απατεώνες, άλλο κλείνω ραντεβού, άλλο κάνω εμβόλιο και μάλιστα δυο δόσεις.

«- Ο Πολάκης καπνίζει, κι ο Καλογρίτσας…»!

Το ξύλο που θα φάνε από τον κόσμο έτσι και τους πετύχει δεν περιγράφεται. Ας λένε ότι θέλουν. Έλεγε κι ο Παπαδόπουλος παρόμοιες κουταμάρες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger