Home » , » «Φάτε, φάτε! Φάτε πεινάλες, φάτε!» Ε ρε μάσες! «Πατριωτικές».

«Φάτε, φάτε! Φάτε πεινάλες, φάτε!» Ε ρε μάσες! «Πατριωτικές».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 5:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είπα κι εγώ. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιοι στην κυβέρνηση που πιστεύουν πως το Ισραήλ είναι εναντίον της Τουρκίας και των Μουσουλμάνων, το σανό δηλαδή που ταΐζουν τα ψεκασμένα τρολλ τους;

Δεν μπορεί να μην πληροφορήθηκαν για την αγαστή συνεργασία του ISIS με το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Συρίας. Οι Ισλαμοφασίστες είχαν πολλές φορές την υποστήριξη της Ισραηλινής αεροπορίας και του πυροβολικού στο Νότο της Συρίας και την περιοχή της Πρωτεύουσας Δαμασκού μέχρι να τους τσακίσει ο ηρωικός Συριακός Στρατός. Πολλοί μάλιστα από αυτούς βρήκαν καταφύγιο στο Ισραήλ. «Ο εχθρός του εχθρού κλπ, κλπ».

Μάλιστα Τούρκοι και Ισραηλινοί συνεργάζονται στο πως θα χτυπάνε τις δυνάμεις του Άσαντ. Έτσι κάθε φορά που στριμώχνονται στο Βορρά οι εισβολείς, οι Εβραίοι εξαπολύουν από μερικές αεροπορικές επιθέσεις ενώ οι εναπομείναντες Ισλαμοφασίστες κάνουν τυχαία κι αυτοί τις επιθέσεις τους τότε.

Ώσπου ο Σπάρτακος μου έλυσε την απορία. Έχει ψωμί η υπόθεση, φαϊ! Είπα κι εγώ. Τόσο βλάκες τα λαμόγια; Όχι, τόσο απατεώνες.

«Ενώ το κράτος Τρομοκράτης Ισραήλ δολοφονεί μαζικά τους Παλαιστινίους, εφαρμόζοντας την κατακτητική πολιτική του με Εποικισμούς και Εθνοκάθαρση... Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο στέκεται στο πλευρό του και το στηρίζει πολιτικά. Αλλά κλείνει πολεμικές συμφωνίες.

Πιο συγκεκριμένα πολεμική Διακρατική συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και του κράτους του Ισραήλ υπόγραψε στις 4 Μαΐου ο επικεφαλής της ΓΔΑΕΕ, μετά από εξουσιοδότηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά στην εν συνεχεία υποστήριξη κινητήρων Τ-700- 401C, ελικοπτέρων S70 του Πολεμικού Ναυτικού και AH-64 «Apache» του Στρατού Ξηράς, ως προς τη συντήρηση των κινητήρων, στην τεχνική βοήθεια και την εφοδιαστική υποστήριξη.

Το ερώτημα που προκύπτει αυτόματα είναι: δεν μπορούσαν οι εργασίες αυτές να γίνουν στην ΕΑΒ; Και αν μπορούσαν να γίνουν στην ΕΑΒ γιατί επιλέχθηκε το Ισραήλ;

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να αναθέσει στην Ισραηλινή εταιρία Israel Aerospace Industries (ΙΑΙ) έργο για την επαναφορά σε πτητική κατάσταση τεσσάρων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας C-130…»

«Φαίνεται όμως ότι η ΕΑΒ μετατρέπεται σε εργολάβο των αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών μέχρι να οδηγηθεί στην πλήρη Ιδιωτικοποίηση.

Βέβαια, στρατηγικής σημασίας συμμαχία με το κράτος του Ισραήλ επισφραγίστηκε πριν λίγο καιρό με το μεγάλο deal που έγινε για την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα».

Πως το έλεγε ο Αυλωνίτης; «Φάτε, φάτε! Φάτε πεινάλες, φάτε!» Ε ρε μάσες! «Πατριωτικές».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger