Home » , » Το κάζο του τιτανομέγιστου πολιτικού άνδρα Χάρη Θεοχάρη

Το κάζο του τιτανομέγιστου πολιτικού άνδρα Χάρη Θεοχάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 7:09 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Για τον τιτανομέγιστο πολικό άντρα Χάρη Θεοχάρη γνωρίζεται. Βουλευτής του "Ποταμιού", για να ανεξαρτητοποιηθεί στην συνέχεια, δημιουργώντας το δικό του κόμμα -"Δημοκρατική Ευθύνη" το ονόμασε- για να ακολουθήσει το απίστευτο και πρωτόγνωρο γεγονός για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά. Το μόρφωμα που κατασκεύασε διέγραψε τον ιδρυτή του

Η φυσική κατάληψη κι αυτού του "αρίστου" ήταν να βρεθεί και μάλιστα με υπουργικό θώκο στο κόμμα που κατάγγειλε ότι είναι "βουτηγμένο στον λαϊκισμό και στο ψέμα".  

Πάμε όμως τώρα στο τελευταίο κάζο που έπαθε αφού δεν είχε φροντίσει να ενημερωθεί ότι το BBC δεν συμπεριλαμβανόταν στην λίστα Πέτσα.  

Υπάρχει ένας όρος στα Αγγλικά που λέγεται spanking. Είναι όταν κάποιος πιάνει έναν ατακτούλη και του μελανιάζει τον πισινό! Όλο και περισσότερο αποκτά πονηρό περιεχόμενο, όπου εκεί που ο άλλος έχει το / τη παρτενέρ στα 4, του / της ρίχνει και ένα σκαμπίλι στα οπίσθια. Εδώ δεν ήταν σεξουαλικό το ξυλίκι, ήταν δημοσιογραφικό και πολύ οδυνηρό για τον υπουργό της ΝΔ Θεοχάρη, που είχε συνηθίσει σε στημένες συνεντεύξεις και γλείφτες Έλληνες παπαγάλους.

Πήγε να δώσει συνέντευξη στο BBC. Σα να πήγε η αλεπού στο παζάρι. Κι ο αληθινός δημοσιογράφος φυσικά δεν του χαρίστηκε. «Δώσατε υπερβολικά πολλές υποσχέσεις χωρίς να τις τηρήσετε»! Κι αυτό ήταν μόνο τα προκαταρκτικά! Το τι «ξύλο» έπεσε δε λέγεται! Η συνέντευξη πρέπει να διδάσκεται σε σχολές δημοσιογραφίας.

Ο Στίβεν Σακούρ ρώτησε μήπως είναι πολύ νωρίς να ανοίξει ο τουρισμός στην Ελλάδα, όταν υπάρχουν τόσα κρούσματα και θάνατοι ενώ οι εμβολιασμοί γίνονται με πολύ αργό ρυθμό. Απόλυτα λογική η ερώτηση, κάτι ψέματα πήγε να πει ο Θεοχάρης αλλά ο δημοσιογράφος δε χάριζε κάστανα. Δεν είχε και σκονάκι τις ερωτήσεις ο υπουργός, κατεξευτελιστήκαμε! Διότι ο υπουργός αντιπροσωπεύει τη χώρα. Μην περιμένετε πολλούς τουρίστες από Βρετανία.

«Η Ελλάδα εμβολιάζει τους πολίτες με τους πιο αργούς ρυθμούς της Ευρώπης, όλοι στον κόσμο θα το δουν και θα αναρωτηθούν». «Όχι!» είπε ο έντρομος υπουργός, αλλά ο δημοσιογράφος ήταν διαβασμένος, είχε στοιχεία και του τα έτριψε στη μούρη. «Είστε στις 5 χειρότερες χώρες… φοβάμαι πως αυτό λένε τα νούμερα». Τι να κάνει ο υπουργός; Άρχισε γελοίες δικαιολογίες που άπλα χειροτέρεψαν την κάκιστη εντύπωση που έκανε.

«Κάνατε πολλές εξαγγελίες για εμβολιασμούς έως το τέλος του Απριλίου χωρίς να τις τηρήσετε. Βρισκόμαστε στον Μάιο και ούτε καν ο σχεδιασμός πλησιάζει τους στόχους».

Ο Στίβεν Σακούρ, ρώτησε αν η 14η Μαΐου είναι τελικά σωστή ημερομηνία για το άνοιγμα του τουρισμού, αφού και από τις ΗΠΑ η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στο «επίπεδο 4», δηλαδή «μη ταξιδεύετε», ενώ η χώρα έχει βρεθεί και εκτός της «πράσινης λίστας» της Βρετανίας ενώ συνέδεσε το περσυνό κύμα με το άνοιγμα του Τουρισμού χωρίς σωστά μέτρα.

«Βάζετε την οικονομία μπροστά από τη δημόσια υγεία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος! Και βέβαια ο υπουργός είπε «όχι η κυβέρνηση βρίσκει μια ισορροπία μεταξύ της οικονομίας και της δημόσιας υγείας!», κάνοντας όσους άκουσαν τη συνέντευξη να ξεκαρδιστούν στα γέλια! «Δεν μπορεί να υπάρχει ισορροπία όταν η οικονομία εξαρτάται τόσο πολύ από τον τουρισμό» απάντησε ο δημοσιογράφος στέλλοντας τον υπουργό για βρούβες.

Με τόσο ξύλο που έφαγε ο Θεοχάρης δεν πρόκειται να κάτσει ξανά σε καρέκλα για πολύ καιρό. Θα ακούσει BBC και θα τρέχει να κρυφτεί.

Τέτοιο διασυρμό δεν πάθαμε από τους Εγγλέζους ούτε στο ποδόσφαιρο.

Αμ «Hard Talk» λέγονταν η εκπομπή τι περίμενε; Στο εξής θα λέγεται «σκληρό πορνό».

Ήταν που οι νεογιδοκράτες μιλάνε καλά τα Εγγλέζικα.

Ρε Κούλη, αφού ο Χάρης είναι παλτό, τι τον βάζεις να παίξει;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger