Home » , » Οι κωμικοί ηθοποιοί, βουλευτές της Ν.Δ

Οι κωμικοί ηθοποιοί, βουλευτές της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Μαΐου 2021 | 12:42 π.μ.

Πριν κάποια χρόνια ένας δημοσιοκάφρος και ένας εθνονταβατζής, ο Γιάννη Πρετεντέρης και ο Κώστας Τζαβάρας πλακώθηκαν δημοσίως στην τηλεοπτική οθόνη για το ποιος απ’ τους δυο τους, είναι μεγαλύτερος Καραγκιόζης. (Απαράδεκτο φυσικά να εμπλέκουν στις διαμάχες τους τον Καραγκιόζη, ένα ιστορικό πρόσωπο, που τις ιστορίες του έχει χαρίσει γέλιο και λαϊκή σοφία σε ολόκληρες γενιές).

Σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ., αναβάθμισε την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος από  πρωταγωνιστές σε θέατρο σκιών, σε ηθοποιούς κωμικού θιάσου. 

Το στόρυ της όλης υπόθεσης στο παρακάτω βιντεάκι. Η ουσία όμως είναι, ότι ναι μεν είναι μαριονέτες στα χέρια των πλουτοκρατών οι κυβερνητικοί εξουσιαστές,, δεν θα λέγαμε όμως ότι παίρνουν μέρος σε κωμικό σενάριο. Μάλλον πρωταγωνιστούν σε μια πραγματική τραγωδία που θύματα έχει τον λαό της τάξης μας.

Και κάτι άλλο αρκετά σημαντικό. Εύκολα διαπιστώνει κανείς από το παρακάτω ηχητικό τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που προσάπτει ο νεοδημοκράτης βουλευτής στους συναγωνιστές του οι οποίοι αποτελούν την πλειοψηφία στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τους λέει ξεκάθαρα ότι βρίσκονται στην σκηνή ενός κωμικού θιάσου και παίζουν ένα συγκεκριμένο ρόλο.

Τόσο πολιτικά παχύδερμα είναι οι συνάδελφοι  του Κ. Τζαβάρα, που τρώνε τέτοιες ροχάλες και κάνουν σαν να ψιχαλίζει;  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger