Home » , , » Εγκληματική κυβερνητική πολιτική στον τομέα του Πολιτισμού (Βίντεο)

Εγκληματική κυβερνητική πολιτική στον τομέα του Πολιτισμού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Μαΐου 2021 | 11:41 μ.μ.

Από την καλή μας αναγνώστρια και διαδικτυακή φίλη Marka1, λάβαμε το βιντεάκι που παραθέτουμε, και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για την εγκληματική κυβερνητική πολιτική στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και για τις προσωπικές ευθύνες της αρμόδιας υπουργού Λίνας Μενδώνη. Κι αυτό σε συνάρτηση με τα όσα γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Το πόσο η κυβέρνηση των "αρίστων" αδιαφορεί, -είναι η πιο κόσμια λέξη που μπορεί να βρούμε-, για την πολιτιστική μας κληρονομία, μας το γράφει η φίλη αναγνώστρια με τα όσα αναφέρει στο κειμενάκι που συνοδεύει το βιντεάκι που μας στέλνει. 

"Την ώρα που η Μενδώνη τσιμεντάριζε την Ακρόπολη, η Ιταλία παρουσίαζε σχέδια για ένα νέο πάτωμα υψηλής τεχνολογίας για το Κολοσσαίο, για να δώσει στους επισκέπτες μια αίσθηση του πώς ήταν  2.000 χρόνια πριν Κόκκινο σύμβολο θαυμαστικού

Καταλάβατε γιατί πρέπει να επέμβει εισαγγελέας".

Σίγουρα είναι αυτονόητα τα συμπεράσματα που απορρέουν για το πώς τα δυο καπιταλιστικά κράτη αντιμετωπίζουν το κεφάλαιο που λέγεται Πολιτισμός. Οσο για την .. επίκληση να υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα, που κάνει η αναγνώστρια μας, σε μας ακούγεται σαν ανέκδοτο. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger