Home » , » Εντυπωσιακή αρμονική συμβίωση

Εντυπωσιακή αρμονική συμβίωση

Από giorgis , Τρίτη 4 Μαΐου 2021 | 9:10 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Την διπλανή φώτο την ανάρτησε ένα απ' τα πιο καλά μου φιλαράκια. Ο Μπάμπης Κουλίκας  ή Κουλίκοφ για τους φίλους του. 

Εχω αναφερθεί στο παρελθόν γι' αυτή την συντροφάρα και νομίζω ότι αξίζει να διαβάσετε πτυχές της "βιογραφίας", ενός ατόμου το οποίο  ενδιαφέρεται να μην υποφέρει ένα φίδι που σουλατσάρει κάπου στο γιατάκι στην ύπαιθρο όπου ζει, ενώ ο ίδιος ονειρεύεσαι την επανάσταση για να καθαρίσεις με την «κόσα» -κοφτερό αγροτικό εργαλείο- τα κοινωνικά παράσιτα, όπως λέει.

Η στάση ζωής του Κουλίοφ μου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό έναν άλλο αγαπημένο σύντροφο -που ο Μπάμπης έχει βοηθήσει απίστευτα το κόμμα του με περιστατικά που δεν είναι δημοσιεύσιμα- Τούρκο σύντροφο. Αυτός είναι στέλεχος ενός παράνομου Κομμουνιστικού Κόμματος της διπλανής χώρας, του TDKP. 
Είναι από τις περιπτώσεις που συναντάς δυο άτομα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα και βιώματα και όμως έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Αυτό που με παρακίνησε να κάνω την ανάρτηση είναι η λεζάντα με την οποία συνοδεύει την φωτογραφία που ανάρτησε ο σύντροφος: "Φώτο της στιγμής η κότα με τα 10 κοτοπουλάκια της ζουν ελεύθερα ανάμεσα με γάτες και σκυλάκια"; Δεν είναι εντυπωσιακή η αρμονική συμβίωση τους;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger