Home » , » Σκυταλοδρομία καρπαζιάς

Σκυταλοδρομία καρπαζιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Μαΐου 2021 | 4:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γαλάζια τρολλ προσπαθούν να δικαιολογήσουν το απίστευτο ρεζιλίκι του υπουργού ναυτιλίας με τη συνέντευξη του εφοπλιστή Λαζαρίδη σχετικά με την αφόδευση του καπιτάλα πάνω στον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα περισσότερο γέλιο.

«Δεν αφορά τον Κούλη» λένε! Όλους τους κηφήνες αφορά, ιδιαίτερα όμως τον Κούλη. Γιατί το μεγαλύτερο καθίκι είναι ο Μητσοτάκης, κι όλοι ξέρουμε τη χρήση του καθικιού. Ο εφοπλιστής είπε αυτό που αισθάνεται. Πως άλλο ο δούλος που κάνει τις δουλειές, κι άλλο ο φίλος.

Το ίδιοι ισχύει με τους ηλίθιους ψηφοφόρους. Τρολάκια, οι πολιτικοί όχι μόνο σας κοροϊδεύουν, σας σιχαίνονται. Κι ο λόγος είναι πολύ απλός. Δεν έχετε αξιοπρέπεια, ήθος. Κανείς δεν συμπαθεί τα σκουλήκια, τα παράσιτα, ούτε καν τα μεγαλύτερα παράσιτα. Τα βολεμένα βαφτιστήρια είναι μόνο για να υπηρετούν τον πολιτικό που με τη σειρά του υπηρετεί τους κεφαλαιούχους.

Γι αυτό και οι απανωτές φάπες. Φάπες από τον εφοπλιστή στον υπουργό που γελοιοποιήθηκε εντελώς, αφού πριν έλεγε πως ήταν ο καλύτερος! Καμπινές; Του χρειάζονταν το χουνέρι και το βρήκε από πραγματικούς δημοσιογράφους, όχι γυμνοσάλιαγκες και λιβανιστήρια που ταΐζει για να τον κολακεύουν. Αν δεν ήταν πετσωμένοι οι υπάλληλοι στους τηλεοπτικούς βόθρους θα είχαν ξεσκίσει αυτή την ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση.

Καρπαζιές όμως ρίχνουν στους κατώτερους κι οι κηφήνες της Βουλής. Τα γαλάζια αιγοπρόβατα τα έχουν εντελώς χεσμένα οι δεξιοί τσοπαναραίοι. Έτσι έπεσε φάπα στο Μακεδονικό, στο οποίο κατέβασαν όλους τους ψεκασμένους για τη «Μακονία που είναι μία». Μόνο και μόνο για να πουν πως η δήθεν προδοτική Συμφωνία πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα! Κι οι βλάκες έμειναν με τις περικεφαλαίες. Γιατί αυτή είναι η μοίρα των καθικιών. Τα χρησιμοποιούν για συγκεκριμένη δουλειά.

Είναι σχεδόν ιεροσυλία να γίνει σύγκριση με Κομμουνιστές Αγωνιστές και Αναρχικούς. Που διώχθηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εξορίσθηκαν ακόμα και εκτελέστηκαν με υποταγμένους θρασύδειλους φασίστες. Που τρώνε απανωτές σφαλιάρες από τους πολιτικούς, που με τη σειρά τους δέρνονται από τα μεγάλα αφεντικά της μαφίας του Κεφαλαίου. Εμάς τουλάχιστο μας φοβούνται, μας υπολογίζουν.

Κανονικά μετά από αυτό μια σοβαρή χώρα θα άλλαζε τους νόμους, ώστε να πληρώνουν τα πλούσια παλιοτόμαρα, οι εφοπλιστές, που σήμερα δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα. Αλλά σε μπανανίες σαν τη δική μας οι πλούσιοι αφεντάδες είναι θεοί. Θεοί που απαιτούν ανθρωποθυσίες.

Θα απαντήσω εγώ στον εφοπλιστή μια και ο υπουργός τα έκανε πάνω του. Αν έρθουν ποτέ στην εξουσία Κομμουνιστές, θα σε κάνουμε να πληρώσεις όλα όσα χρωστάς και σένα και τα άλλα παράσιτα. Έχουμε τον τρόπο να καθαρίζουμε την κοπριά, τους πλούσιους εκμεταλλευτές και τα καθίκια που τους στηρίζουν. Εργαζόμενε αποφάσισε: Είσαι άνθρωπος ή μύγα; Θες να καθαρίσει ο τόπος ή θες να ζεις στη βρωμιά;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger