Home » , » Δε θα σου χαλάσω το χατίρι φασιστομαλάκα.

Δε θα σου χαλάσω το χατίρι φασιστομαλάκα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | 12:08 π.μ.

Γράφει ο
mitsos175

Οι περισσότεροι είναι λογικοί. Αντιμετωπίζουν σωστά την αυξανόμενη εγκληματικότητα παρά τις προσλήψεις των μπάτσων, που άλλωστε έγιναν για να ελέγχουν την πλειοψηφία, να καταστείλουν, κι όχι να πιάνουν εγκληματίες.

Ζητούν κάποιοι φασίστες να επιτραπεί η οπλοκατοχή. Όχι, δεν θα τους πω πως στις ΗΠΑ γίνονται περισσότερα εγκλήματα εξ αιτίας ακριβώς της οπλοκατοχής, γιατί δεν μπορείς να μιλήσεις λογικά με φασίστες. Θα τους τρολάρω λοιπόν λέγοντας πως κι εμείς θέλουμε όπλα να υπερασπιζόμαστε νόμιμα τον εαυτό μας από ρατσιστές και ναζίδια.

Θέλουν θανατική ποινή! Καλέ ναι! Να τους χαλάσουμε το χατίρι; Να τους πούμε πως έγιναν αγώνες να καταργηθεί το αίσχος, επειδή η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι εκδικητική; Θα καταλάβουν; Μπα! Τους αρέσει ο θάνατος.

Θάνατος λοιπόν στους ακροδεξιούς εγκληματίες! Τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου, της μικρής Γιαννούλας, των φονιάδων της Χρυσής Αυγής, όλων των καθαρμάτων που υπερασπίζονται ΜΜΕ και τρολλ. Και βέβαια δεν θα αφήσουμε εκτός το Λιγνάδη, το Φουρθιώτη, το Γεωργιάδη… αυτούς που δικαιολογούν τα δήθεν αγανακτισμένα από την εγκληματικότητα δεξιά αποβράσματα. Με τα νερά τους πάω.

Θέλουν κι άλλους μπάτσους! Καλέ πόσους ακόμα; Και ποιος θα τους πληρώσει; Μην αυξηθεί η βία, γιατί είδαμε με την πανδημία τι γίνεται. Αλλά άμα γουστάρετε πρόστιμα, να σας βάζουν κάθε μέρα! Και ξανά μέσα φυλακή στα σπίτια! Μην πανηγυρίζετε όμως επειδή βγαίνετε έξω, θα μπερδευτείτε. Πάρτε μπάτσους να γίνει όλη η Ελλάδα Νέα Σμύρνη! Χίος, Κερατέα… Να αγανακτήσουν όλοι.

Θέλουν κι άλλες κάμερες! Βεβαίως! Αν δεν ήταν οι κάμερες δε θα βλέπαμε τα εγκλήματα των μπάτσων. Τι κι αν (παρα)βιάζεται η προσωπική μας ζωή; Θα βλέπουμε και τι κάνουν οι φασίστες. Και θα ενεργούμε ανάλογα. Άντε ντε! Βάλτε όμως κάμερες και στα υπουργεία. Να δούμε και μίζες live. Κάμερες παντού! Και στον πισινό ακόμα!

Αυστηρότερες ποινές. Αμέ! Ισόβια στους ναζί. Που βγήκε ο προδότης Παττακός έξω. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια. Πιάστε τον παπά ναζί που είναι φυγόδικος και ρίχτε του ισόβια. Αν και κάποιοι προτιμούν θανατική ποινή.

Φασίστες του κερατά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα έγκλημα για να περάσουν την προπαγάνδα τους. Ο φόνος προκαλεί οργή, αγανάκτηση, θλίψη. Όταν αυτοί έχουν κάνει παρόμοια ή πολύ χειρότερα εγκλήματα, προκαλούν.

Θέλουν επικήρυξη; Επικηρύσσουμε κι εμείς τον Παππά ναζί! Αλήθεια γιατί δεν τον επικήρυξαν αυτόν; Είναι σκουπίδι και δεν αξίζει μία; Δεκτό! Τους φονιάδες του δημοσιογράφου;

«Ποτέ άλλοτε σε τόσο μικρή χώρα ένας τόσο μικρός λαός δεν πλήρωσε τόσο υπέρογκο κόστος, να συντηρεί τόσο υπέρογκο αριθμό αστυνομικών, για να έχει τόσο μεγάλη εγκληματικότητα και τόσο μηδαμινή προστασία.» παρατηρούν οι σώφρονες.

Οι μπάτσοι δεν είναι για να μας προστατεύουν, καταλάβετέ το. Είναι για να φυλάνε νταβάδες και να ρίχνουν πρόστιμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger