Home » , » Γιάννης Λοβέρδος: Ο "βασιλιάς των fake news", σε καινούργιες πολιτικές αλητείες

Γιάννης Λοβέρδος: Ο "βασιλιάς των fake news", σε καινούργιες πολιτικές αλητείες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 | 8:20 μ.μ.

Κάποιες φορές αναρωτιέσαι για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ: Απ' τα γαριδάκια βρήκαν αυτούς στους οποίους ανάθεσαν να τους εκπροσωπήσουν στην βουλή, ή οι εγκεφαλικές τους διεργασίες δεν μπορούν να τους οδηγήσουν σε διαφορετικές επιλογές; Σε κάθε περίπτωση πάντως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.  

Αν το υπηρετικό κυβερνητικό προσωπικό των αστών δεν ήταν επικίνδυνο για την τάξη μας, αφού υλοποιεί αποφάσεις που παίρνουν άλλοι, χωρίς εμάς και εναντίον μας, θα λέγαμε ότι το μόνο που τους αξίζει είναι ο χλευασμός και η περιφρόνηση.  

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος βουλευτής της Ν.Δ για τον οποίο θα μιλήσουμε, ο Γιάννης Λοβέρδος, έχει χαρακτηριστεί ο "βασιλιάς των fake news", γι' αυτό συνήθως οι χρήστες του διαδικτύου σπάνε πλάκα μαζί του. (Μια χαρακτηριστική περίπτωση εδώ).

Και φυσικά θα ήταν λάθος να επικεντρωθούμε στο κατακάθι της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας που λέγεται Γιάννης Λοβέρδος. Ενα τύπο που για χρόνια υπήρξε κρατικοδίαιτος μαρκουτσοφόρος και στην συνέχεια έμμισθος γραφιάς του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάνη του ΔΟΛ κλπ.
Τέτοιας "ποιότητας" άτομα είναι κατά βάση αυτά που στελεχώνουν τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων εξουσίας, πάντα με την έγκριση του "σοφού" εκλογικού σώματος, για να μην ξεχνιόμαστε.

Αν έχει μια σημασία αυτή η ανάρτηση είναι ότι εδώ έχουμε πολιτικό θέμα, αφού δεν πρόκειται για μια "ατυχή", "άστοχη", δήλωση ενός βουλευτή ο οποίος ζήτησε συγνώμη και την ανακάλεσε. 
Εχουμε μια τοποθέτηση βουλευτή της συμπολίτευσης και μάλιστα από το βήμα της βουλής, ο οποίος αδιαφορεί για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα του και εκτιμάει ότι δέχεται "κανιβαλισμός" από τα "συριζοτρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης".

Ο Γ. Λοβέρδος, πάει να μας βγάλει όλους τρελούς, αφού απαιτεί να μην πιστέψουμε στ' αυτιά μας. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όμως, είναι αδιάψευστο μάρτυρας. 

Ο βουλευτής της Ν.Δ, μας διδάσκει πατριαρχία, δίνει άλλοθι στην αλήτικη συμπεριφορά ενός κακοποιητή πατέρα, και δηλώνει ότι αν βρεθεί διαζευγμένος μπορεί να είναι  γονιός και ικανός να αναλάβει την συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Αυτές οι απόψεις του ανεκδιήγητου, πολιτικού αλήτη, στελέχους του κυβερνητικού κόμματος είναι ανατριχιαστικές,  
Αλλά απ' τον ίδιο δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Εδώ ο τιτανομέγιστος αυτός άντρας έφτασε στο σημείο να μας παραδίδει ιστορικά μαθήματα, και μάλιστα με παραστατικό τρόπο, για την άμεση σχέση που έχουν η «πολιτική που εφάρμοσε ο Λένιν όταν κατέλαβε την εξουσία το 1917 στην Ρωσία», με τον ΕΝΦΙΑ που εφαρμόζεται και «τα σπίτια που καταλαμβάνει σήμερα ο Ρουβίκωνας και τα κάνει κοινόβια.

Το πολιτικό θέμα όμως είναι άλλο. Μπορεί η Ν.Δ να στάθηκε ανίκανη στο να αντιμετωπίσει την επέλαση της πανδημίας  και ο ελληνικός λαός να αποκτήσει την λεγόμενη "μαζική ανοσία" από την θανατηφόρα πανδημία, παρουσιάζεται όμως να έχει πλήρη "ανοσία" στα μικρόβια της πατριαρχίας και σ' αυτά που ενθαρρύνει την έμφυλη οικογενειακή βία.

Ψάξαμε στο διαδίκτυο να βρούμε κάποια σχετική ανακοίνωση από την Ν.Δ. Δεν υπάρχει το παραμικρό. Αναζητήσαμε αν υπάρχει κάποιος σχολιασμός από ομοϊδεάτη συνάδελφο του, πάλι τζίφος.

Υ.Γ: Ψηφίστηκε σήμερα στην βουλή το νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμελεία. Το ψήφισαν 156 κυβερνητικοί βουλευτές, ενώ το καταψήφισαν Ο. Κεφαλογιάννη και Μ. Γιαννάκου Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει δηλώσει ότι δεν θα λαμβάνει μέρος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής. Επίσης αποχώρησαν το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης: 

Με το νομοσχέδιο για την “υποχρεωτική συνεπιμέλεια”, η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη Διεθνή του μισογυνισμού!

Νομοσχέδιο για μεταρρυθμίσεις σχετικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων: Από την “υποχρεωτική συνεπιμέλεια” στην … δυνητική γονικής μέριμνα

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger