Home » , » Ντόρα: Καρφί ή λαγός;

Ντόρα: Καρφί ή λαγός;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 | 1:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η Ντόρα, όχι η μικρή εξερευνήτρια, η αδερφή του Κούλη, είναι καρφί. «Προσδοκία και ειλικρινής ευχή είναι να υπάρξει χημεία μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν στη σημερινή τους συνάντηση».

Καλέ Ντόρα, μην ανησυχείς. Φίλοι είναι. Και παραπάνω από φίλοι. Τη σειρά «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» την έβλεπες; Ο Ερντογάν είναι ο αγάς, κι ο Μητσοτάκης το γιουσουφάκι.

«Δεν πάμε με κανένα μεγάλο καλάθι, δεν περιμένουμε κανένα κοσμοϊστορικό αποτέλεσμα αλλά είναι η βάση μιας ομαλοποίησης των σχέσεων που είναι απολύτως αναγκαία». Έτσι ακριβώς. Τι έχουμε να χωρίσουμε άλλωστε; Αιγαίο, Θράκη… Την Κύπρο ήδη τη χωρίσαμε. Ο Παπαδόπουλος και οι άλλοι χουντικοί προδότες.

«Το Αφγανιστάν αποτελεί το πρώτο και ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο του Ταγίπ Ερντογάν καθώς θα παρουσιάσει στον Μπάιντεν το ενδεχόμενο ανάπτυξης τουρκικών δυνάμεων στη χώρα για την υπεράσπιση του αεροδρομίου και άλλων αναγκαίων υποδομών. Επίσης θα παρουσιάσει την τουρκική παρουσία στη Λιβύη ως εξισορροπητική της ρωσικής καθώς η Άγκυρα αποτελεί μια δύναμη νατοϊκή»

Πως τα λέει αυτό το κορίτσι! Ούτε Τούρκος βεζίρης δε θα τα έλεγε τόσο καλά. Άμα είσαι Βαλιντέ σουλτάν… Τον Ταγίπ στα γόνατά της τον μεγάλωσε, του έχει αδυναμία. Μας συμφέρει ρε να είμαστε φίλοι με τους Τούρκους.

Εγώ συμφωνώ. Μην κοιτάτε που τα λέει ωμά. Έτσι προτιμά και το φαϊ η Ντόρα. Το κρέας με το αίμα του. Ή μόνο αίμα…

Οπότε είμαι κι εγώ χαρούμενος. Γιατί κάτι αόρατα παλτά δε χρειάζεται να τα πληρώσουμε τώρα χρυσά έτσι; Δηλαδή τα βρήκαμε. «Φίλοι – φίλοι – καριοφίλι, σου **** και το καντήλι»!

Μπράβο ρε Ντόρα, δική μας είσαι. Θες κι εσύ Ειρήνη. Δεν μπορείς να το χωνέψεις πως το ζαβό έγινε αρχηγός ενώ εσύ έχασες από το Σαμαρά ε; Συνέχισε να τον καρφώνεις, εμείς καταλαβαίνουμε. Η Ντόρα αγαπά τόσο τον Κούλη, που θέλει να τον φάει!

Εκτός αν είναι λαγουδάκι, της είπε να τα πει, για να προετοιμάσει τα γίδια. Αυτό είναι Ντόρα μου; Δεν είσαι καρφί, είσαι λαγός; Που δε σου πάει καθόλου. Λύκαινα, ύαινα αυτά είναι πιο ταιριαστά.

Εγώ τα συνδυάζω με το καρναβάλι. Κάθε φορά που είναι να πέσει φάπα σε εθνικισμούς σβέρκους, ντύνονται κατάλληλα. Πχ στη Μακεδονική Πίτσα έβαλαν περικεφαλαίες, χλαμύδες, σαγιονάρες… Στην Πίστα του Αιγαίου που έρχεται, ντύνονται με φέσια και φουστανέλες. «O θεός της κωμωδίας αγαπάει την Ελλάδα»! Κι ο Θεός της σφαλιάρας επίσης.

Ο Σουλτάνος φίλησε το χέρι του Αμερικανού Προέδρου είπε το πρώτο ψέμα. Ο Κούλης ήταν κι αυτός εκεί, αλλά φίλαγε λίγο παρακάτω. Τα πόδια, που πήγε το μυαλό σας; Δεν είναι πια ο Τραμπάκουλας, να του φιλήσει το… άλλο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger