Home » , » Θολωμένοι ξυρισμένοι δεξιοί.

Θολωμένοι ξυρισμένοι δεξιοί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 | 3:34 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όχι καρδιά μου. Δε θα βάλουμε εμείς τα ακροδεξιά σούργελα στη Βουλή, επειδή σχολιάζουμε τις ηλιθιότητες τους. Θα τα βάλουν αυτοί που ψηφίζουν εγκληματικές ναζιστικές συμμορίες. Οπότε εμείς καλά κάνουμε και τους λοιδορούμε μπας και αποφύγουμε περισσότερα περιττώματα στο Κοινοβούλιο. Γιατί, αν κάποιοι βούταγαν τον εθνικό ρουφιάνο όσο έλεγε τις συκοφαντίες του και τον έβαζαν να φάει τα ψέματά του, να είστε σίγουροι πως δεν θα ρύπαινε σήμερα τη Βουλή.

«Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας σύλληψη των δραστών κ δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη κ ευτυχισμένη με το σύζυγό της κ το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό» είχε γράψει η κάτοχος του α’ βραβείου ηλιθιότητας.

Λοιπόν η Καρολάιν ήθελε να φύγει από τον λευκό, ετερόφυλο, μη τοξικομανή, πλούσιο Έλληνα, Ορθόδοξο, δεξιό. Ο οποίος τη δολοφόνησε. Αφωνία υπάρχει τώρα από τα δεξιά σκουλήκια. Ακούτε τα τώρα:

«Όταν βλέπω Σίλα Λατινοπούλου Τζήμερο τραβάω κατευθείαν καζανάκι».

«Τελικά κυρία Λατινοπούλου μου ούτε Αλβανοί ήταν, ούτε Γεωργιανοί, ούτε Ρομά... Ο σύζυγός της ήταν, Έλληνας, πιλότος και με καλή οικονομική κατάσταση».

«Φτάνοντας στο τέλος της υπόθεσης στα #Γλυκα_Νερα, μην ξεχάσουμε να πούμε ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ»

Εδώ έχουν το θράσος να δίνουν συγχαρητήρια στους μπάτσους που έκαναν πάνω από μήνα να λύσουν μια υπόθεση στην οποία ήταν φανερό από την αρχή τι έγινε.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ που έλεγαν πως «80% βρήκαν τους αλλοδαπούς δράστες» τι λένε τώρα; Αγγελική που είσαι; Συνέντευξη του φονιά ε; Για πάρε και των πεθερικών να δούμε τι λεν για το γαμπρό τους.

«Στο τέλος ξυρίζουν τη Λατινοπούλου». Και το Τζήμερο καθώς και όλα τα δεξιά καθάρματα.

«Αρχίστε το σβήσιμο πολιτικά αποβράσματα!!!!»

«Σαλβάνου, Τζήμερος, Λατινοπούλου κι ένα πλήθος ακροδεξιών σκουπιδιών έγραφαν διχαστικά εμέσματα τάχα από ενδιαφέρον και όχι εργαλειοποιώντας την τραγωδία για να πουλήσουν μίσος εναντίον μεταναστών, πολιτικών αντιπάλων, ΛΟΑΤΚΙ κι όποιου δεν χωράει στο κουτάκι τους».

«Δύσκολο να είναι ημεδαποί» έλεγαν τα τρολ. Δε βαριέσαι. Κι ο Χίτλερ δύσκολα πίστευε, όταν ξεκίνησε η εισβολή στη Ρωσία, πως Στάλιν και Ζούκωφ θα τον πήγαιναν πηδώντας ως το Βερολίνο.


Δε θα λέγαμε τόσα, αν δεν μας προκαλούσαν δεν προσπαθούσαν οι νεογιδοκράτες να καπηλευτούν μια ποινική υπόθεση. Τώρα μας λένε μην το ρίχνουμε στα πολιτικά! Ε λοιπόν όχι! Θα παίρνετε απάντηση φασίστες. Κλάψτε τώρα για το φονιά σας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Ιουνίου 2021 στις 1:04 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=ATWtkxKK6hg

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger