Home » , , » Πω - πω τσούξιμο τα φασιστάκια.

Πω - πω τσούξιμο τα φασιστάκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 | 11:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δήμαρχος Πάτρας. Πραγματικός δήμαρχος. Ούτε λαμόγιο, ούτε επιχειρηματίας. Κάθε φορά φροντίζει να δικαιώνει αυτούς που τον ψήφισαν.

«Για ακόμη μία χρονιά, η εφημερίδα "Πελοπόννησος" έχει καλέσει ως ομιλητή στο συνέδριο που διοργανώνει, μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Πρόκειται για πρόκληση και βαθιά περιφρόνηση των φιλειρηνικών αισθημάτων του πατραϊκού λαού.

Ο λαός της Πάτρας, δεκαετίες τώρα, με πολύμορφες κινητοποιήσεις, αγωνίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις πριν λίγες μέρες, μαζικοί φορείς, σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι, μετά από κάλεσμα της Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας, συμμετείχαν μαζικά στην κινητοποίηση ενάντια στις δολοφονικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, καταδικάζοντας την εγκληματική στάση των ΗΠΑ και της Ε.Ε., καθώς και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Πάγιο αίτημα του λαού της πόλης μας και του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί η απομάκρυνση των βάσεων του Αράξου και της Ανδραβίδας από την περιοχή μας, να μη μεταφερθούν πυρηνικά στον Άραξο.

Σοβαρές ευθύνες επωμίζονται, η περιφερειακή αρχή της Δυτικής Ελλάδας, δημοτικές αρχές και άλλοι φορείς (Πανεπιστήμιο, δημοτικές παρατάξεις κ.τ.λ.), όπως επίσης, η κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, που θα υποδεχτούν τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Συνέδριο. Για μία ακόμη φορά, με τη στάση τους, «ξεπλένουν» τις ευθύνες των αμερικάνων ιμπεριαλιστών.

Η Δημοτική Αρχή δε θα παρευρεθεί στο συνέδριο, αλλά θα είναι στο δρόμο με το λαό και τη νεολαία της πόλης μας, διαδηλώνοντας ενάντια στην παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Πάτρα. Είναι ανεπιθύμητος».


Το τσούξιμο των υποτελών των ΗΠΑ ήταν απερίγραπτο. Ο εθνικός ρουφιάνος (όλοι ξέρουμε ποιος είναι), ο νεοφιλελέ ανθρωποφάγος, μερικά ναζάκια και βέβαια τα τρολλ της ΝΔ λύσσαξαν από το κακό τους. Έτσι, να πονάνε! Τους παραπέμπουμε σε γνωστή διαφήμιση. «Νόστιμο ξίδι για φασισταριό, είναι μονάχα το Πατρινό».

Μα γιατί τσαντίζεστε γλυκά μου φασιστάκια; Όταν κάποιοι έλεγαν πως ο Τούρκος βεζίρης είναι ανεπιθύμητος στα χωριά τους όλοι είπαμε «καλά τα λένε». Η Πάτρα δεν είναι των Αμερικανών ούτε δική σας. Κι αν τολμάτε πείτε τα αισχρά που λέτε στο διαδίκτυο για τους κατοίκους, στην Πάτρα, να δείτε τι ξύλο θα μαζέψετε. Συνεχίστε έτσι να πάρει 0% η συμμορία σας στην πόλη.

Αλλά τι περιμένουμε από τους προδότες του ναι; Τους υποτελείς, τους σκλάβους, τους «μένουμε γίδια» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ; Εκτός από τους υπηρέτες των ιμπεριαλιστών, τα θρασύδειλα τσουτσέκια, υπάρχουν οι αξιοπρεπείς άνθρωποι, αυτοί που θέλουν η χώρα τους να είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη. Να μη βάψουν τα χέρια τους με αίμα αθώων αμάχων που δεν τους πείραξαν σε τίποτα.

Οι δεξιοί; Μια ζωή τέτοιοι ήταν. Τους χαστούκιζε ο ιμπεριαλιστής και φιλούσαν το χέρι του από πάνω! Ευχαριστήστε τους Αμερικανούς ρε δεξιά παλιοτόμαρα, όπως ο Σημίτης που κάποτε τον λέγατε αρχιερέα της διαπλοκής! Ου να χαθείτε!

Μπράβο γι’ ακόμη μια φορά στο δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger