Home » , » Μια λεπτομέρεια για τη γυναικοκτονία που έγινε στα Γλυκά Νερά.

Μια λεπτομέρεια για τη γυναικοκτονία που έγινε στα Γλυκά Νερά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 | 1:22 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έστω πως η Καρολάιν δεν δολοφονούνταν από το κάθαρμα που της έκανε καθημερινά τη ζωή κόλαση.

Έστω πως σηκωνόταν κι έφευγε μαζί με το παιδί, όπως ήθελε να κάνει.

Σύμφωνα με το νέο νόμο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας το κτήνος θα είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί!

Καταλάβατε τώρα γιατί αντιδρούσαν οι φεμινιστικές οργανώσεις;

Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει η γυναίκα, θα τον έβλεπε συνέχεια μπροστά της.

Αλλά η ΝΔ κάνει το χατίρι ακριβώς σε κάτι τέτοια πλούσια καθίκια.

«Όπως λέει και ο Λοβέρδος ο Γιάννης, μπορεί να σκότωσε την Καρολάιν στα #Γλυκα_νερα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός πατέρας».

«Καλό» τέρας είναι όποιος χτυπάει τη γυναίκα του, που δίνει πάρα πολύ κακό παράδειγμα στα παιδιά του.

Είναι τεράστια βλακεία να λες «καταδικάζω τη βία» και να την έχεις μες στο σπίτι σου.

Η ΝΔ οφείλει έστω και τώρα να καταργήσει τον άθλιο νόμο. Θα πάρει κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό της.

Λευκός, Έλλην, Ορθόδοξος και δεξιός: Παιδεραστής και φονιάς. Γιατί μην ξεχνάμε πως παντρεύτηκε ανήλικη. Θανατική ποινή; Μείον μια ψήφος στη δεξιά.

Σκεφτείτε να είχε και όπλο! Τώρα δεν ακούγεται και τόσο καλή ιδέα η οπλοχρησία έτσι;

Για πείτε πόσοι μέσα στα σπίτια είναι βίαιοι; Να τους δώσουμε κι από ένα όπλο;

Για τα φασισταριά να πούμε πως κάθε φορά που πάνε να εκμεταλλευτούν έγκλημα, γυρίζει μπούμερανγκ, πράγμα λογικότατο. Μεγαλύτεροι εγκληματίες από τους ακροδεξιούς δεν υπάρχουν.

Τι έχουν τώρα να πουν; Κάνουν γαργάρες! Δείτε Αντ1 που ο Κούλης τους χάρισε εκατομμύρια συν τις διαφημίσεις από το Euro.

Νιώθουμε υπερηφάνεια, που είμαστε Έλληνες, νιώθουμε;

Που «ήρθαν οι κακοί πρόσφυγες να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας»;

Ποιον πολιτισμό ρε; Του παιδεραστή; Του φονιά; Α στο διάολο!


 Θα το βγάλουν, τσίπα δεν έχουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

18 Ιουνίου 2021 στις 2:20 μ.μ.

Σύντροφοι, ο Ποινικός Κώδικας ορθά στο άρθρο 299 αναγράφει "Ανθρωποκτονία από πρόθεση" γιατί η γυναίκα και ο άνδρας ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Οποιαδήποτε άλλη λέξη όπως "Γυναικοκτονία" είναι ρατσισμός και μηδενικός σεβασμός στην προσωπικότητα της γυναίκας και του άνδρα.... Κατά τα άλλα σωστό το άρθρο σου σύντροφε mitsos175! Υ.Γ.:Το ίδιο θα σχολίαζα και αν είχαμε "Ανδροκτονία"...

18 Ιουνίου 2021 στις 7:51 μ.μ.

Διόρθωση, "...γιατί η γυναίκα και ο άνδρας είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ...". Λάθος στην πληκτρολόγηση... Υ.Γ.: Επίσης στο site 902.gr αναφέρεται ως ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της άτυχης 20ης γυναίκας...Υ.Γ.: Εύχομαι, οι δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμωρήσουν τον δράστη της ανθρωποκτονίας με την μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας.

19 Ιουνίου 2021 στις 1:24 π.μ.

Ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση σύντροφε. Δίνεται ευκαιρία να πούμε μερικά πράγματα ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις. Φυσικά είναι δολοφονία. Η γυναικοκτονία είναι μορφή ανθρωποκτονίας. Μάλιστα είναι ειδεχθής μορφή ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Περισσότερα για τον ορισμό μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Είναι ακριβέστερη περιγραφή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, μια απόπειρα να καταδειχθεί το πρόβλημα που έχει αιτία και την ανισότητα.
https://www.news247.gr/koinonia/gynaikoktonia-simainei-giati-einai-orthi-orologia-dolofonies-ayti-glyka-nera.9267214.html
«Δολοφονίες γυναικών και κοριτσιών εξαιτίας του φύλου τους, οι οποίες διαπράττονται ή γίνονται ανεκτές τόσο από ιδιώτες όσο και από δημόσιους φορείς».
«Ο όρος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δολοφονία γυναίκας ως αποτέλεσμα άσκησης βίας από ερωτικό σύντροφο, τον βασανισμό και τη δολοφονία γυναίκας ως αποτέλεσμα μισογυνισμού, τη δολοφονία γυναικών και κοριτσιών ως «εγκλήματα για λόγους τιμής» και λοιπές μορφές δολοφονίας, τη στοχευμένη δολοφονία γυναικών και κοριτσιών στο πλαίσιο ένοπλων συγκρούσεων, και περιπτώσεις γυναικοκτονίας οι οποίες συνδέονται με συμμορίες, το οργανωμένο έγκλημα, εμπόρους ναρκωτικών και την εμπορία γυναικών και κοριτσιών».
Εκείνο που έχει σημασία είναι πως εσύ, εγώ, η πλειοψηφία, καταδικάζουμε την αποτρόπαιη δολοφονία της νεαρής αλλοδαπής Καρολάιν από τον πλούσιο Έλληνα σύζυγό της.
Έχεις δίκιο να ανησυχείς, καθώς οι φασίστες διαστρεβλώνουν τον ορισμό, αφού τους χαλά την προπαγάνδα. Ο φασίστας έχει ανάγκη την ύπαρξη ανθρώπων που μπορεί να βασανίσει, να υποτάξει, ώστε να νιώσει ο ίδιος ανώτερος. Τα θύματα μπορεί να είναι η γυναίκα και τα παιδιά ενός (συνήθως λούμπεν) πάτερ φαμίλια. Όμως για τη διαστρέβλωση του ορισμού δε φταίει ο ορισμός, αλλά αυτοί που τον διαστρεβλώνουν.
«Η δολοφονία μιας γυναίκας από ερωτικό σύντροφο και ο θάνατος μιας γυναίκας ως αποτέλεσμα πρακτικής που είναι επιβλαβής στις γυναίκες. Η γυναικοκτονία συνιστά διακριτό αδίκημα που παλιότερα και επί πολλά χρόνια συγκαλύπτονταν πίσω από τα εγκλήματα "τιμής", και στην πρόσφατη ιστορία πίσω από τον όρο εγκλήματα πάθους. Συνιστά πράξη αντίστασης στην απόκρυψη μιας κοινωνικής πραγματικότητας και ξεσκεπάζει τη συνενοχή των σεξιστικών κοινωνιών μας»
Σημασία έχει η καταδίκη, τόσο του ειδεχθούς εγκλήματος, όσο και της αιτίας που οδηγεί σε αυτό. Είμαι σίγουρος πως εδώ υπάρχει συμφωνία από όλους μας. Σε ευχαριστώ και πάλι.

19 Ιουνίου 2021 στις 2:38 μ.μ.

Σύντροφε mitsos175, θα σε παρακαλούσα πολύ να διαβάσεις αυτά που ίδια η άτυχη γυναίκα αναφέρει στο ημερολογιό της. Η ίδια αναφέρει πως 2 φορές χτύπησε το φονιά συζυγο και τον έβρισε άσχημα καθώς καβγάδιζαν συνέχεια τα τελευταία χρόνια, επίσης γράφει: "...νιώθω ένοχη για το φριχτό τρόπο που του φέρομαι..." (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟ ΦΟΝΙΑ...). Από αυτό θα καταλάβεις ότι ο ορισμός "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ" δεν καλύπτει την συγκεκριμένη περίπτωση. Η αφαίρεση ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ δεν έχει φύλο, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο ούτε της γυναίκας, ούτε του άνδρα, ούτε των λευκών, ούτε των μαύρων, ούτε των κόκκινων, ούτε των κίτρινων, ούτε άλλων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως πρόσφυγες, ρομά, κ.λ.π. ούτε των φτωχών ούτε των πλουσίων. Το γεγονός ότι τα φασιστοκάναλα αξιοποίησαν το φονικό για ρατσιστικούς σκοπούς (δυστυχώς και μια φασίστρια εισαγγελλέας Αρείου Πάγου) ήταν αναμενόμενο (αυτός είναι ο βίος τους 31 ολόκληρα χρόνια τώρα). Δεν πρέπει όμως να πέφτουμε στην παγίδα. Κάθε ανθρωποκτονία και οποιοδήποτε άλλο έγκλημα έχει συγκεκριμένο κίνητρο ή κίνητρα. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί καθότι κομμουνιστές και να μην παρασυρόμαστε σε βεβιασμένα συμπεράσματα και αφοριστικά κλισέ τύπου "ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ", "ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ", "ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ" φοβάμαι πως μπορεί να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αυτοί οι ορισμοί είναι λάθος και ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Οδηγούν σε αδιέξοδα και διχασμό ανάμεσα στα δύο φύλα, τα οποία τα τελευταία χρόνια σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς βγάζουν έναν αρρωστημένο ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΔΡΙΣΜΟ στις σχέσεις τους. Από τις τελευταίες εξελίξεις προκύπτει ότι αυτό το ζευγάρι είχε μια αρρωστημένη σχέση ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ...Αυτό σου το λέω μετά από 20 χρόνια δικηγορίας, τα οποία δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα σύντροφε mitsos175, είναι όμως αρκετά να διαπιστώσω όλα αυτά τα προαναφερόμενα. Ξέρεις σύντροφε, σε τουλάχιστον 10 υποθέσεις από διαζύγια που ανέλαβα μέχρι σήμερα διαπίστωσα οτι η γυναίκα χτυπάγε τον άνδρα και αυτοί οι ταλαίπωροι δεν τολμούσαν να το καταγγείλουν γιατί την επόμενη μέρα θα γέλαγαν μαζί τους και θα τους ειρωνεύονταν (επαρχία γαρ). Από ότι καταλαβαίνω έχεις αρκετά χρόνια σε αυτή τη ζωή και θα θυμάσαι (μερικοί τώρα τα ξεχνάνε) παλιότερα περιστατικά με δράστη την γυναίκα να σκοτώνει το σύζυγο με τσεκούρι, με δηλητήριο, βάζοντας άλλον να διαπράξει το έγκλημα (συνήθως εραστή) και όχι μόνο τότε αλλά και σήμερα . Ήταν "ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΕΣ"; Όχι, ΛΑΘΟΣ! Ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ. Πιστεύω πως για να καταλήγουμε σε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει πάντα να ακούμε και τις δύο πλευρές, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ. Αυτά σύντροφε mitsos175! Σε ευχαριστώ που απάντησες στο σχόλιο μου! Πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger