Home » , » Εις το όνομα του βρικόλακα

Εις το όνομα του βρικόλακα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 | 8:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εις το όνομα του πατρός: Ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία των «Τεσσάρων του Γκίλντφορντ», ανθρώπων που καταδικάστηκαν άδικα για τις βομβιστικές επιθέσεις του IRA σε παμπ του Γκίλντφορντ στις οποίες σκοτώθηκαν 4 Βρετανοί στρατιώτες και 1 πολίτης.

Σύμφωνα με ένα μύθο κάποτε ο Δράκουλας είχε απειλήσει πως θα παλουκώσει ολόκληρο χωριό, αν δεν επιστρέφονταν ένα χρυσό κύπελλο με το οποίο οι κάτοικοί του έπιναν νερό από τη κρήνη.

Οι μπάτσοι έχουν ξεπεράσει το Βλαντ τον Παλουκωτή. Έφτασαν στο σημείο να πιάνουν εντελώς άσχετους να τους φορτώνουν όλο τον ποινικό κώδικα και μάλιστα να τους βασανίζουν για να ομολογήσουν κάτι που δεν έκαναν. Αυτό γίνονταν μόνο επί Κατοχής και επί Δικτατορίας.

Μέρες ολόκληρες έδερναν το Γεωργιανό στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν. Ήταν που ήξεραν από την αρχή ποιος είναι ο ένοχος. Τέσσερεις μέρες συνεχόμενο ξύλο! Όταν κουράζονταν ο ένας δήμιος, άρχιζε ο άλλος. Θαυμάζω το Γεωργιανό. Εγώ θα ομολογούσα πως σκότωσα ακόμα και τον Κένεντι!

Η Γεωργιανή πρεσβεία ζητά να μάθει μέσω δικηγόρου γιατί ο 36χρονος παραμένει ακόμα στη φυλακή. Ευτυχώς που οι Γεωργιανοί έχουν πρεσβεία. Φαντάζεστε να ήταν Ινδιάνος;

«Η μαρτυρία του δαρμένου Γεωργιανού αλλά και οι έντονες διαμαρτυρίες της αλβανικής κοινότητας -ότι «για άλλη μία φορά τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν με ιδιαίτερο μένος τα στερεότυπα του “ξένου, μετανάστη εγκληματία”, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία»- κλυδωνίζουν συθέμελα τις εκ των υστέρων διαβεβαιώσεις για τον ύποπτο πιλότο. Άραγε πρώτη φορά φορτώνει η Αστυνομία ανεξιχνίαστες εγκληματικές πράξεις στις πλάτες σεσημασμένων ή μη παραβατών του νόμου»; Ρωτάει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Τι να σας πούμε; Πως ξέροντας τις μεθόδους των μπάτσων είπαμε πρώτοι εμείς πως έπιασαν άσχετο;

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι το εξής: Αν αφήσει ατιμώρητους τους βασανιστές ή προασκήσει να κουκουλώσει το βαρύτατο έγκλημα της άδικης σύλληψης και τους βασανισμού πίσω από ΕΔΕ και άλλα τέτοια κόλπα, θα αποδείξει πως αυτή είναι συνήθης τακτική της αστυνομίας και πως οι δήμιοι ενήργησαν κατόπιν εντολών. Γιατί όπως φαίνεται αυτό έγινε, κι όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση.

Απαιτούμε εκτός της τιμωρίας των Ιεροεξεταστών που διορίστηκαν μπάτσοι, την άμεση απελευθέρωση όλων των απαχθέντων και βασανισθέντων. Μπάτσοι να βαδίζετε βάσει στοιχείων και όχι φασιστικών θεωριών.

Ακόμα μια φορά γίναμε ρεζίλι στο εξωτερικό, αλλά αυτό για μας είναι το λιγότερο. Προέχει η απελευθέρωση των αθώων συνανθρώπων μας.

Να χειροκροτήσουμε τους μπάτσους; Αμέ! Όπως στο ανέκδοτο με τον Παττακό. Είχε πάει σε ένα σινεμά. Εκεί μόλις τελείωσαν οι ειδήσεις, όλοι σηκώθηκαν και χειροκρότησαν. Εκεί που κάθονταν λοιπόν ευχαριστημένος, τρώει μια σφαλιάρα από κείνον που κάθονταν πίσω του όπου του λέει «Σήκω και χειροκρότα ρε βλάκα, μη σε συλλάβουν»!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger