Home » , » Κάτι "ψιλές" και 3 ράμματα σε ένα μπάτσο "απόπειρα ανθρωποκτονίας". Μπάτσος σπάει δυο κόκκαλα στο χέρι ενός 13χρονου παιδιού ΕΔΕ .. και βλέπουμε ...

Κάτι "ψιλές" και 3 ράμματα σε ένα μπάτσο "απόπειρα ανθρωποκτονίας". Μπάτσος σπάει δυο κόκκαλα στο χέρι ενός 13χρονου παιδιού ΕΔΕ .. και βλέπουμε ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Απριλίου 2021 | 8:09 μ.μ.


Μια υπενθύμιση αρχικά. Θυμάστε τι δημοσιότητα δόθηκε και πώς προβλήθηκε ο ξυλοδαρμός του μπάτσου στην Ν. Σμύρνη. Τελικά με τρία ράμματα "καθάρισε" ο τύπος. Για την υπόθεση αυτή ένας ολοκάθαρα αθώος, ο επονομαζόμενος "Ινδιάνος" βρίσκεται στην φυλακή και του έχουν χρεώσει την απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επαναλαμβάνουμε. "απόπειρα ανθρωποκτονίας" για κάποιες "ψιλές" που κόστισαν τρία ράμματα στον μπάτσο.

Ενα μικρό παιδάκι, μόλις 13 χρονών  μια κουστωδία μπάτσοι "του έβαλαν τρικλοποδιά, του έκαναν τη γνωστή λαβή για να του βάλουν το χέρι πίσω από την πλάτη και στη συνέχεια όσο ήταν κάτω το πατούσαν στην πλάτη με τα πόδια" και το συλλαμβάνουν  

"Τελικά χρειάστηκε να πάνε οι γονείς του 13χρονου στο Α.Τ. και να το μεταφέρουν εκείνοι στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε γύψος, καθώς έχουν σπάσει τα δύο κόκκαλα μεταξύ του καρπού και του αγκώνα,", σύμφωνα με την ειδησεογραφία..  

Την συνέχεια και γι' αυτό το "μεμονωμένο περιστατικό" την υποθέτετε. Θα γίνει ΕΔΕ και στην χειρότερη περίπτωση για τον μπάτσο θα "τιμωρηθεί" με "επίπληξη" όπως έγινε και με τον ένστολο κάφρο που λίγο καιρό πριν βανδάλισε την ανθοδέσμη που είχε τοποθετηθεί στο μνημείο του Α. Γρηγορόπουλου προσβάλοντας την μνήμη  ενός δολοφονημένου από μπάτσους παιδιού.


Συμπέρασμα: Κάποια επιπόλαια χτυπήματα σε ένα μπάτσο "τιμολογούνται" σαν "απόπειρα ανθρωποκτονίας". Αν οι μπάτσοι συμβάλουν σε μια δολοφονία, όπως του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, ¨κοστολογούνται" ως "βαριές σκοπούμενες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες". Ενώ αν τα τομάρια της ένστολης αλητείας, σπάσουν δυο κόκκαλα του χεριού ενός μικρού παιδιού, γίνετε ΕΔΕ... και βλέπουμε. 


Εξοχα! Επί πρωθυπουργίας του νέου Μωυσή οι "υπηρέτες του πολίτη" απέκτησαν την πρέπουσα ¨αρμοδιότητα". Υπηρετικό προσωπικό του κάθε Φουρθιώτη, "μαγκίτες" και βασανιστές στα μικρά παιδιά μας. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Απριλίου 2021 στις 11:04 π.μ.

Γνήσιοι απόγονοι χιτών, δοσιλόγων, ταγματασφαλιτών...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger