Home » , » Από την ευμενή αντιμετώπιση από τις διωκτικές αρχές του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη στην "εξαφανισμένη" περίπτωση του νεοδημοκράτη δημοσιοκάφρου Τάκη Χατζή ο οποίος έχει μηνυθεί για απόπειρα βιασμού.

Από την ευμενή αντιμετώπιση από τις διωκτικές αρχές του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη στην "εξαφανισμένη" περίπτωση του νεοδημοκράτη δημοσιοκάφρου Τάκη Χατζή ο οποίος έχει μηνυθεί για απόπειρα βιασμού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 | 2:46 π.μ.


Η είδηση που προέκυψε χτες το απόγευμα μας πληροφόρησε ότι  με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Η απολογία του δεν στάθηκε ικανή να αντικρούσει τα τρία κακουργήματα (έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού) και έτσι οδηγήθηκε στην φυλακή. (Οι καταγγελίες που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών οι Αννα-Μαρία Παπαχαραλάµπους,, Ελένη ∆ροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. σε  βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι συγκλονιστικές).

Η πρώτη επισήμανση που έχουμε να κάνουμε έχει έναυσμα την διαδικτυακή τοποθέτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Κατή για την ευμενή αντιμετώπιση από τις διωκτικές αρχές ο προφυλακισμένος ηθοποιός. Κι αυτό γιατί ανακαλέσαμε στην μνήμη μας, τις καταγγελίες των θυμάτων του Π. Φιλιππίδη ότι πιθανόν ο βιαστής να ήταν μέλος ενός "συντονισμένου κυκλώματος" που τον κάλυπτε γι' αυτό και ένιωθε παντοδύναμος.

 Μ' αυτή την ευκαιρία ανασύρουμε από το αρχείο μας μια άλλη παρόμοια περίπτωση η οποία για έναν "περίεργο" λόγο έχει εξαφανιστεί από την δημοσιότητα. Και αναφερόμαστε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Το δημοσιογραφικό «θαύμα» Τάκης Χατζής και τα αμείλικτα ερωτήματα που του απευθύνει ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελος". Εκεί ανάμεσα στα άλλα ότι σε βάρος του απίστευτα ευνοημένου από την Ν.Δ., δημοσιοκάφρου έχει υποβληθεί μήνυση για απόπειρα βιασμού ενώ υπάρχουν καταγγελίες πρόσβαλε ή προκάλεσε σεξιστικά πολλές γυναίκες συναδέλφους του. 

Αλήθεια, αυτή η υπόθεση γιατί λιμνάζει τόσο καιρό και έχει εξαφανιστεί από την δημοσιότητα; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger