Home » , , » Εκδήλωση σήμερα οικονομικής αλληλεγγύης για την τρανς γυναίκα που βίασαν και βασάνισαν στρατιώτες στον Εβρο

Εκδήλωση σήμερα οικονομικής αλληλεγγύης για την τρανς γυναίκα που βίασαν και βασάνισαν στρατιώτες στον Εβρο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 | 4:04 π.μ.

Από αναγνώστρια μας λάβαμε και παραθέτουμε την γνωστοποίηση μιας ενέργεια αλληλεγγύης που γίνεται και αφορά μια τρανς γυναίκα που βιάστηκε από Έλληνες στρατιώτες και απελάθηκε στον Έβρο.

Σήμερα Τρίτη, 27 Ιουλίου, όλα τα κέρδη από τις εισπράξεις στο AYLAK Politiki Kouzina (Μπενάκη και Αραχώβης, Εξάρχεια) θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της Τ.

Ας είμαστε όλοι και όλες εκεί.

"Μάθαμε πριν λίγες μέρες πως τα ελληνικά κρατικά όργανα στον Έβρο βίασαν και βασάνισαν την συντρόφισσα μας, την Τ,- η οποία είναι μια τρανς γυναίκα από την Τουρκία που είχε φτάσει στο ελληνικό έδαφος ως πρόσφυγας..

Οι ένστολοι άντρες που την βρήκαν στην ελληνική πλευρά των συνόρων, αντί να την οδηγήσουν σε αστυνομικό τμήμα την έβαλαν σε μια καρότσα ενός φορτηγού. Γέλασαν όταν είπε στους 'ανθρώπους' εκεί πως είναι ΛΟΑΤΚΙ και ανάπηρη και δεν της έδωσαν φαγητό παρόλο που τους έλεγε ότι είναι πεινασμένη. Κατά την διάρκεια της νύχτας, άντρες με τα πρόσωπα καλυμμένα την έγδυσαν βίαια και την βίασαν.

Η Τ. αυτή τη στιγμή χρειάζεται την στήριξη και την αλληλεγγύη μας. Της είχαν πάρει το κινητό, την ταυτότητα και την τσάντα την οποία και δεν της επέστρεψαν πριν την διώξουν παράνομα πίσω στην Τουρκία.

Ως εργαζόμενοι/ες του Aylak παίρνουμε την πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση της ώστε να καλυφθούν οι πρώτες της ανάγκες αυτή τη στιγμή. Την Τρίτη, όλα τα κέρδη θα μαζευτούν για την Τ, σας καλούμε να μην την αφήσουμε μόνη"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger