Home » , , » Δημήτρης Μπουγιούκος, λέγεται ο μπάτσος βιαστής-νταβατζής - Α. Λεγάκη: "θα προκύψουν πιο ενδιαφέροντες συνεργοί του αστυνομικού απ' αυτούς που μέχρι τώρα ξέρουμε". (Ηχητικό)

Δημήτρης Μπουγιούκος, λέγεται ο μπάτσος βιαστής-νταβατζής - Α. Λεγάκη: "θα προκύψουν πιο ενδιαφέροντες συνεργοί του αστυνομικού απ' αυτούς που μέχρι τώρα ξέρουμε". (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 | 9:53 μ.μ.

Αν θέλανε να λαϊκίσουμε θα κάναμε την ρητορική ερώτηση: Πώς γίνεται ο τόσο "ευαίσθητος" πρωθυπουργός ο οποίος αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει διάγγελμα, σε πανελλαδική μετάδοση, όταν δέχτηκε κάποιες "ψιλές" ένας μπάτσος στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σήμερα δεν θεωρεί σκόπιμο να κάνεις μια τοποθέτηση για τα όσα φρικιαστικά αποκαλύπτονται για τον μπάτσο-βιαστή, σωματέμπορα;

Αν θέλαμε να μπούμε στα "χωράφια" τους, θα αναρωτιόμαστε πώς και δεν παρουσιάζεται κανένας βουλευτής της Ν.Δ., να μας πει το όνομα του μπάτσου -νταβατζή.
Οπως έκανε π.χ ο Μπογδάνος στην περίπτωση του ΚΝίτη που χτύπησε έναν μπάτσο, ή όπως ο Κυρακάκης, ο οποίος έδωσε από την τηλεόραση το ονοματεπώνυμο του θύματος αστυνομικής βίας, καθώς και τον πολιτικό του φορέα που ανήκει.  

Πάμε τώρα στα σοβαρά.

Η Αντωνία Λεγάκη  σήμερα γνωστοποίησε το όνομα του μπάτσου-νταβατζή. Λέγετε Δημήτρης Μπουγιούκος. (Από την Εισαγγελία και την αστυνομία μέχρι τώρα το όνομα αυτό δεν έχει αναφερθεί). Και όχι μόνο αυτό. Η δικηγόρος δεν μάσησε τα λόγια της και όσα ακούμε να μας λέει είναι συγκλονιστικά.

Είναι δεδομένο ότι μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σήμερα η αγωνίστρια δικηγόρος στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου - Κοττάκη, αυτή η ιστορία έχει τεράστιες διαστάσεις κάτι που κάνει κατανοητό την απελπισμένη προσπάθεια κάποιων μηχανισμών να την συγκαλύψουν.

Και λέμε απελπισμένη γιατί η εμπλοκή σ' αυτήν της μαχήτριας, συνηγόρου Α. Λεγάκη τους στερεί την δυνατότητα να καναλιζάρουν οι μπάτσοι την περίπτωση όπως θα ήθελαν δεδομένου και του ότι η συνήγορος της 18χρονης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες στα παιδιά. (Κάνε μια αναζήτηση στο blog μας με το όνομά της και θα δείτε ανταποκρίσεις που μας έχει στείλει από την συμμετοχή της σε αποστολές αλληλεγγύης σε χώρες της Μέσης Ανατολής).

Αφιερώστε εννιά λεπτά και ακούστε το παρακάτω ηχητικό. Δεν είναι απλώς απόλυτα περιγραφικό της όλης υπόθεσης και ούτε δείχνει μόνο την τεράστια προσπάθεια της αστυνομίας να συσκοτίσει την υπόθεση. Η δικηγόρος μας λέει ότι έχει στην διάθεση της νέες σχετικές καταγγελίες και ρίχνει την "βόμβα" δηλώνοντας ότι  "θα προκύψουν πιο ενδιαφέροντες συνεργοί του αστυνομικού απ' αυτούς που μέχρι τώρα ξέρουμε".

Από την πλευρά μας θεωρούμε απαραίτητο να δημιουργηθούν μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις ώστε να κάνουμε αδύνατο να συγκαλυφθεί αυτή η εγκληματική συμμορία που δεν γνωρίζουμε τι διαστάσεις έχει. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2021 στις 12:30 π.μ.

Σύντροφοι, υπάρχει πολύ πρόσφατο άρθρο στον 902.gr με τίτλο: "Το καπάκι του υπόνομου". Με μια καλή ανάγνωσή του προκύπτουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και για τη παρούσα υπόθεση και για παρελθούσες υποθέσεις, αλλά και για μελλοντικές, που δυστυχώς θα έλθουν, όσο αυτός ο δύσμοιρος λαός επιλέγει το σάπιο, εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger