Home » , , » Πρωθυπουργός τρολλ.

Πρωθυπουργός τρολλ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 | 6:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η γαλάζια συμμορία δεν πρόκειται να προχωρήσει στις απειλές της. Γιατί δεν μπορεί. Μέτρα διχαστικά και άδικα θα καταργηθούν από τον ίδιο τον κόσμο.

Χάρη στην πολιτική υπονόμευσης του ΕΣΥ τα αντιφατικά όσον αφορά την επιδημία η ΝΔ έχει χάσει κάθε αξιοπιστία. Έτσι οι περισσότεροι δεν έκαναν εμβόλιο από καχυποψία, αφού όσοι άκουσαν τα γαλάζια τρολλ το πλήρωσαν ακριβά.

Κι εδώ θα δούμε ποιοι πλήρωσαν ακριβά το μάρμαρο της χούντας του Μητσοτάκης.

13.000 νεκροί από την πολιτική της Νέας Δικτατορίας. Κυρίως ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. Από το περσινό άνοιγμα του τουρισμού και των σχολείων χωρίς κανένα έλεγχο. Από τα ΜΜΜ και τη δουλειά που έγιναν εστίες μετάδοσης του ιού σε όλους. Από τα αντιφατικά έως παράλογα μέτρα που πήρε η καταστροφικότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Που έβαζε μπάτσους να φυλάνε παγκάκια και απαγόρευε να πάμε στα περίπτερα το βράδυ! Τα ξεχάσαμε; Όχι!

Θυμάστε τον δεξιό ψάλτη (που εξαφανίστηκε αλήθεια;) «ειδικό» στα λεωφορεία, ο οποίος ενώ έλεγε ένα σωρό παπαριές, τα πετσωμένα ΜΜΕ του έκαναν την αγιογραφία; Το ένσημο που έχουν τα παιδιά στη μύτη και δεν κολλάνε; Αυτό που έχει κι ο Πινόκιο στη δική του; Ή το ότι δεν χρειάζονταν μάσκες μέχρι που έφτιαξε ένας κουμπάρος εργοστάσιο;

Οι νέοι. Οι πλέον συκοφαντημένοι από τα ΜΜΕ της συμμορίας. Κάνουν σεξ στις πυλωτές! Πάνε στις πλατείες και κάνουν πάρτι! Βέβαια πολλοί έμειναν άνεργοι, αφού επιχειρήσεις έκλεισαν έβαλαν λουκέτο. Αλλά θα τσιμπήσουν 150 ευρώ κι ο Κούλης ένα αρσενικό γενετικό αδένα στις εκλογές. 

Οι μαθητές και οι φοιτητές δεινοπάθησαν με τα καμώματα της Καμερέως, φυλακίστηκαν στα σπίτια τους μόνο και μόνο για να στριμωχθούν στις αίθουσες κλουβιά. Θα περίμενε κανείς πως αυτοί τουλάχιστο θα τη γλύτωναν, αφού δεν αρρωσταίνουν σοβαρά, όμως όχι! Οι κομπλεξικοί γαλάζιοι κωλόγεροι φρόντισαν να υποφέρει περισσότερο η νεολαία, αφού η κυβέρνηση βρήκε αφορμή να ρημάξει εντελώς την Παιδεία. Κλείσιμο σχολών, υποβάθμιση πτυχίων, καταστολή, παραβίαση δικαιωμάτων και ανεργία. Αυτό είναι το πακέτο που προσφέρει η ΝΔ.

Εργαζόμενοι. Σα σαρδέλες στα λεωφορεία, οι σκλάβοι θα δουλεύουν στο εξής διπλάσια για τα ίδια ψίχουλα. Χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα. Ρεπό θα πάρουν όταν απολυθούν ή στην άλλη ζωή. Με την επιδημία η χούντα βρήκε αφορμή να τσακίσει τους εργάτες. Οι νόμοι είναι ουσιαστικά η επιστροφή στον άγριο καπιταλισμό πριν την εμφάνιση του Μαρξ. Όταν οι εργαζόμενοι ήταν δούλοι, αντικείμενα της πιο χυδαίας εκμετάλλευσης χωρίς οράριο, μισθό, μέλλον, ζωή.

Γλύτωσαν μήπως οι μικρομεσαίοι; Ούτε αυτοί! Η καταστροφή της οικονομίας τους πήρε κι αυτούς μπάλα. Η ΝΔ κοροϊδεύει λέγοντας πως θα γίνει νέο lockdown. Αν γίνει, ο Μητσοτάκης θα πάρει μονοψήφιο ποσοστό. 

Λεφτά δεν υπάρχουν πια, τα έφαγαν οι νεογιδοκράτες. Σκάνδαλα και πολιτική ενίσχυσης των μονοπωλίων κατέστρεψαν τις μικρές επιχειρήσεις δημιουργώντας πρωτοφανή εξαθλίωση.

Ο Μητσοτάκης κατάντησε τρολλ. Δεν διαφέρει από εκείνα τα ασπόνδυλα του διαδικτύου που συκοφαντούν, βρίζουν και απειλούν. Όλοι αυτοί θα πάρουν άμεση απάντηση. Κι όταν ο ηγέτης τους πάει φυλακή, όπως ο άλλος ο εγκληματίας, ο Μιχαλολιάκος, τότε να δούμε τι θα πληκτρολογούν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger