Home » , » "Πρόβλημα δημοκρατίας" ανακάλυψε ο Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Πρόβλημα δημοκρατίας" ανακάλυψε ο Μητσοτάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 | 8:18 μ.μ.

Από την φίλη και αναγνώστρια marka1 λάβαμε ένα οργισμένο μήνυμα στο οποίο σχολιάζει την συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της "Καθημερινής".

Θα προσπεράσουμε τα όσα αναφέρει η αναγνώστρια μας για τα όσα διχαστικά είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και την εκτίμησή της ότι η συνέντευξη ήταν ολοφάνερα "στημένη" με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι  δημοσιογράφος δεν έκανε την παραμικρή ερώτηση ότι επί αρχηγίας του Κυριάκου Μητσοτάκη τα χρέη προς τις τράπεζες της Ν. Δ. έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

Η επιστολογράφος μας εστιάζεται στην αποστροφή του Μητσοτάκη ότι τα μέσα μαζικής δικτυώσεις συνιστούν "βασικό πρόβλημα δημοκρατίας το οποίο νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει συνολικά τον δημόσιο διάλογο". Χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί, μας γράφει η αναγνώστρια μας, ο πρωθυπουργός μας προδιαθέτει ότι η κυβέρνησή του ετοιμάζεται να  “τακτοποιήσει” αυτό το πρόβλημα με ... μεθόδους Ερνταγάν.

Αφού ελέγχει την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, συμπληρώνει η αναγνώστρια μας τώρα σχεδιάζει να βάλει "χέρι" και στο Ιντερνέτ επιβάλλοντας τις ολοκληρωτικές αντιλήψεις του και στον μόνο χώρο που παρέχει και μια ενημέρωση εκτός Πετσωμένης λίστας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Ιουλίου 2021 στις 7:20 π.μ.

Ουδένα κακόν αμιγές καλού. Θα υπάρχει η κομμουνιστική εφημερίδα, η παράνομη προκήρυξη, η εφημερίδα τοίχου. Σαν τον παλιό, καλό καιρό...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger