Home » , » Γιατί γελάτε κύριοι;

Γιατί γελάτε κύριοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 10:40 μ.μ.


Ποιος ξέρει τι μύγα τσίμπησε τον "γελωτοποιό της αυλής" όπως χαρακτήριζε περασμένη ανάρτησή μας τον σκιτσογράφο της "Καθημερινής", Δημήτρη Χατζόπουλο  και ξευτέλισε με τέτοιο τρόπο τον "διανοούμενο" βουλευτή της Ν.Δ και μάλιστα απευθυνόμενος σε ένα αναγνωστικό κοινό συντηρητικών ψηφοφόρων. 
Κι αν το σημειώνουμε αυτό είναι γιατί σήμερα στην ειδησεογραφία συναντάμε μια τεράστια ανακολουθία από το εκλεκτό μέλος της της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνητικού κόμματος, Κωνσταντίνο Μπογδάνο. 
Να αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα στο τι εννοούμε.

Ο τόσο δραστήριος νεοδημοκράτης βουλευτής που έχει την δυνατότητα να είναι ο πρώτος που ανακοινώνει ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στις φιέστες που οργανώνει η προεδρεία της δημοκρατίας, τώρα επιδιώκει να καθορίσει ποιοι δημοσιογράφοι αξίζει να στελεχώνουν τα κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ και ποιοί πρέπει να απολυθούν.

Επειδή προφανώς δεν έχει την ίδια δυνατότητα να απαιτήσει από τον όμιλο ΜΜΕ, όπου έχει θητεύσει και ο ίδιος, κάτι ανάλογο, μας μένει μια απορία. Ο παρουσιαζόμενος τόσο "ευαίσθητος" που καταφεύγει συνεχώς στην αστική δικαιοσύνη εγκαλώντας όποιον/α κατά την άποψη του θίγει την "τιμή και υπόληψη" του, γιατί δεν κάνει το ίδιο ενάντια στο έντυπο του Αλαφούζου που φιλοξενεί ένα σκίτσο που τον χαρακτηρίζει σαν καραμπινάτο ρατσιστή;

Κάποια εξήγηση έχει να μας δώσει ο λαλίστατος Μπογδάνος;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Αυγούστου 2021 στις 12:28 π.μ.

Ανδρέας πετρουλακηςειναι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger