Home » , , » Δικαστική απόφαση αποκαθιστά την τιμή και υπόληψη του κ. Μπογδάνου

Δικαστική απόφαση αποκαθιστά την τιμή και υπόληψη του κ. Μπογδάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 | 3:22 μ.μ.



"Ο. Κ. Μπογδάνος, όταν ήταν στον Σκάι στην τηλεόραση, του είχαν δώσει μια εκπομπή να διαβάζει κάτι βιβλία 10-12. 

Λοιπόν, η εκπομπή είχε πατώσει. Και ήταν έτοιμοι για να τον διώξουν και τί έκανε; Ενα βράδυ που έφευγε, κατέβηκε κάτω βάρεσε μια γροθιά στο μάτι του, μαύρισε το μάτι του το ένα και λέει δεχτήκαμε επίθεση   Χτυπήσανε εμένα. Για να τον κρατήσουν. Ρε μιλάμε για νούμερο ρεεεεε.."

Από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real fm

Τότε ο  βουλευτής της Ν.Δ  Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δεν αισθάνθηκε ότι θίγεται η τιμή και υπόληψη  

Αλλωστε ένα τόσο αξιόλογο άτομο που σύμφωνα με την ανοιχτή επιστολή  που έστειλε η Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ. στον κ. πρωθυπουργό, είναι το πιο ιδανικό άτομο να αναλάβει επικεφαλής του υπουργείου ΠροΠο, δεν θα ασχολούταν με έναν τυχαίο δημοσιογράφο.

Ενας ποιητής του μεγέθους του Μπογδάνου, είναι και "μεγαλόψυχος" αφού τελικά αποφάσισε να μην υλοποιήσει την απειλή του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή τουιτάρισμα που έκανε ο δημοσιογράφος του Real fm. Ούτε τον αγωνιστή γιατρό Πάνο Παπανικολάου μήνησε για συκοφαντική δυσφήμησε όπως είχε προαναγγείλει

Θεώρησε επίσης ο διανοούμενος-βουλευτής, χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί με κάτι "κοσμητικά επίθετα" που δέχτηκε από τον γραφικό Στέφανο Χίο.

Γνωστό είναι επίσης ότι η ραδιοφωνική "Ελληνοφρένεια" αποκάλεσε τον Μποδάνο "εθνικό ρουφιάνο" κι' αυτός τους έστειλε εξώδικο να ανακαλέσουν εισπράττοντας την απάντηση από τον Θύμιο Καλαμούκη και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη: «Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του». Το ότι δεν θέλησε ο κ. Μπογδάνος να ζητήσει δικαστικά την δικαίωση του, δείχνει πόσο "υπεράνω" τύπος είναι.

Ολα όμως έχουν και ένα όριο. Εντάξει, να τον αποκαλούν "νούμερο", "Μπόζο", να του συστήνουν  "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο" και να τον χαρακτηρίζουν "εθνικό ρουφιάνο". Αυτά ο κ. Μπογδάνος μπορεί να τα αποδεχθεί και να μην τον ενοχλούν. 

Δεν είναι δυνατόν όμως να μην κινητοποιεί αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς  όταν τον απειλούν μέλη του "Ρουβίκωνα" όπως έκανε ο Σπύρος Δαπέργολας. Τότε επιστρατεύονται αστυνομικοί και δικαστές για να δικαιώσουν το "αξιοσέβαστο" μέλος του κοινοβουλίου μας. 

Την ίδια δικαίωση απολαμβάνει και σήμερα 

Αν θυμάστε πριν κάποιο καιρό μια 26χρονη κοπελίτσα της τάξης μας, με άνεργους γονείς, που η ίδια συντηρεί την οικογένεια της με τα 550 ευρώ που παίρνει τον μήνα, δημιούργησε «φόβο για ενδεχόμενη στοχοποίησή, ιδίως ενδεχόμενη βίαιη επίθεση σε βάρος» του, Κι αυτό επειδή η κοπελιά τόλμησε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία που τον απεικονίζει χωρίς τη συγκατάθεσή του στην ομάδα του Facebook Βαθύ Luben και εξ αυτού του γεγονότος ο κ. Μπογδάνος «υπέστην μεγάλη ηθική και ψυχική στεναχώρια».

28.000 ευρώ κοστολόγησε ο Μπογδάνος το ποσό που θα του "επούλωνε" το "ψυχικό τραύμα" του και θα εξαφάνιζε τον "φόβο" του. 

Οι δικαστές που έγιναν σήμερα αποδέκτες του "Μπογδάνειου δράματος" κατανόησαν πλήρως την "φρικτή περιπέτεια" που βίωσε το εκλεκτό μέλος της κυβερνητικής κοινοβουλευτικής ομάδας. Ανακοίνωσαν, λοιπόν και την δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον ενάγων. 

Δεν ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες παρά μόνο αυτά που μας γνωστοποιεί με τουιτάρισμα ο κ. Μπογδάνος. Και απ' αυτή την πληροφορία για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε πόσο "μεγαλόψυχος" είναι ο "διανοούμενος-βουλευτής". 

Διαβάστε εδώ για να βγάλετε τα σωστά  συμπεράσματα και να συνειδητοποιήσετε το "μεγαλείο" του ανδρός ο οποίος αποποιείται τα 28.000 και αρκείτε στο να καταθέσει η θύτης του μόνο ένα μηνιαίο μισθό της σε οργάνωση της Εκκλησίας. Δοξάστε τον:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger