Home » , » Patria o Muerte- Venceremos

Patria o Muerte- Venceremos

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 8:05 μ.μ.

Από τον ιστότοπο Από την Σπίθα στην Φλόγα. λάβαμε και παραθέτουμε:

H Κούβα βρίσκεται στην δίνη μιας συγκροτημένης επίθεσης του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των κρατών-ανδρείκελών του. Μιας διεθνούς ιμπεριαλιστικής σκευωρίας με χαρακτήρα ‘’πορτοκαλί επανάστασης’’ που θέλει να ανατρέψει τις κατακτήσεις της κουβανικής επανάστασης και την νόμιμη κυβέρνηση της και να την αντικαταστήσει με ακροδεξιά- αντικομμουνιστικά- φιλοαμερικανικά στοιχεία.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ακόμη και ένα αθλητικό γεγονός και μια νίκη ενός Κουβανού-υπερασπιστή της επανάστασης και της νόμιμης κυβέρνησης και του συστήματος του λαού του απέναντι σε ένα gusano (σκουλήκι) λιποτάκτη δηλαδή της χώρας του που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός αποτελεί μήνυμα αντίστασης ακόμη και αν δεν μιλάμε για ένα αγώνα μεταλλίου.

Ο Χούλιο Σέσαρ ντε Λα Κρους νίκησε τον πολιτογραφημένο συμπατριώτη του Έμανουελ Ρέγιες, στέλνοντας ένα σινιάλο αλληλεγγύης στο λαό της χώρας του φωνάζοντας Patria o Muerta- Venceremos-δηλαδή Πατρίδα ή Θάνατος- που αγωνίζεται απέναντι στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό για να παραμείνει η Κούβα ένα αντι ιμπεριαλιστικό κέντρο και να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητά της.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ’’

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger