Home » , » Τα "Μιχαλάκια" επί το έργω: Από τον "εθνικό ρουφιάνο" στο κύκλωμα του trafficking με αρχηγό μπάτσο

Τα "Μιχαλάκια" επί το έργω: Από τον "εθνικό ρουφιάνο" στο κύκλωμα του trafficking με αρχηγό μπάτσο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 | 6:02 μ.μ.


Σαν άσκηση μνήμης θυμηθείτε ένα δημοσίευμα μας, όπου τα σαϊνια της ΓΑΔΑ επικαλούμενα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που υποτίθεται ότι έλαβαν -χωρίς ποτέ να μπορούν να αποδείξουν από ποιο πρόσωπο προήλθε (!)- προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις, έστησαν δικογραφίες, ταλαιπώρησαν για χρόνια πολίτες με μοναδικό "στοιχείο" τις "πληροφορίες" που υποτίθεται έλαβαν, απ' αυτή την τηλεφωνική συνομιλία.

Καπάκι ανακαλέστε στο μυαλό σας την άμεση παρέμβαση των κατασταλτικών μηχανισμών που σε χρόνο dt συλλαμβάνουν οποιονδήποτε στοχοποιηθεί από τον "εθνικό ρουφιάνο" ή από τους μπάτσους.

Αφιερώστε τώρα δυο λεπτά και δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι από την παρουσία της δικηγόρου Αντωνίας Λεγάκη σε τηλεοπτική εκπομπή. Τα όσα ακούμε από το στόμα της συνηγόρους της 18χρονης κοπελιάς η οποία υπέφερε τα πάνδεινα όταν αναγκάστηκε να βιώσει φρικτές καταστάσεις στα νύχια κυκλώματος  trafficking είναι ανατριχιαστικά.

Αν δεν ζούσαμε και στην εποχή της νεοδημοκρατικής Χρυσοχουντίδικης "κανονικότητας" θα έπρεπε να είναι απίστευτα και αδιανόητα τα όσα καταγγέλλει η αγωνίστρια δικηγόρος για την αστυνομική αντιμετώπιση που έχουν τα άτομα που εμπλέκονται σ' αυτή την εγκληματική συμμορία.

"Στο κύκλωμα του trafficking υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατονομαστεί πλήρως με ονοματεπώνυμο στην αστυνομία, τα στοιχεία έχουν δοθεί και δεν έχουν συλληφθεί!! Δεν γνωρίζω επίσης γιατί ακόμα μέχρι αυτή την στιγμή εμείς δεν μπορεί να έχουμε την δικογραφία και τι άλλο έχει κατασχεθεί όσον αφορά άλλα στοιχεία", ακούμε να μας λέει η Α. Λεγάκη. 

Συμπέρασμα: Επικαλούνται οι μπάτσοι ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ή σε καταγγέλλει ο "εθνικός ρουφιάνος" ότι τον απειλείς; Κατευθείαν τα "όργανα της τάξεως" σε μπουζουριάζουν .... δια τα περαιτέρω ...

Σε καταγγέλλουν επώνυμα σαν σωματέμπορα σε κύκλωμα trafficking με αρχηγό μπάτσο; Είναι Κυριακή και μπορείς να κάνεις άνετα τα μπάνια σου;   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger