Home » , , » Δ. Καμπουράκης: Η προσωποποίηση του δημοσιογραφικού αυνανισμού. (2 Βίντεο)

Δ. Καμπουράκης: Η προσωποποίηση του δημοσιογραφικού αυνανισμού. (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 | 6:31 μ.μ.

"Δ. Καμπουράκης: Η προσωποποίηση του δημοσιογραφικού αυνανισμού", τιτλοφορεί το μήνυμα που μας στέλνει η αγαπημένη φίλη, αναγνώστρια μας marka2 και αναφέρει στη λεζάντα στο βίντεο που μας επισυνάπτει και παραθέτουμε: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερος λούστρος του καθεστώτος, από τον δημοσιογράφο του Σκάι Δ. Καμπουράκη. Εφτασε στο σημείο να υποστηρίζει δημοσίως ότι «Στην πολιτική προτίμηση των αρνητών (του εμβολιασμού), η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει πλειοψηφία η Αριστερά. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έχει η Ακροδεξιά», Δεν έχει πάτο η δημοσιοκαφρική αλητεία του".

Να προσθέσουμε ότι αυτό το κατά δήλωση του γαλάζιο παπαγαλάκι. που μισθοδοτείται από τα ταμεία του Αλαφούζου και του Μαυρίδη, δεν είναι χθεσινό στην πιάτσα.  Ο Δημήτρης Καμπουράκη ή διαφορετικά "μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Π. Πολάκη- έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα.

Πέρα ότι έχει αναλάβει, ο Καμπουράκης, να συμμετάσχει στην διαφημιστική καμπάνια για να προωθήσει τις προστατευτικές μάσκες που κατασκευάζει ο φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέας Νταβέλης, -πόσα να κοστολόγησε άραγε τις "υπηρεσίες" του;- πρόχειρα θυμόμαστε άλλη μια άθλια προβοκάτσια ίδιου επιπέδου με αυτή που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο. Ηταν τότε που ούτε λίγο ούτε πολύ είχε αποφανθεί ότι η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών που υπάρχουν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής"!!!


Προσπαθώντας να δώσουμε και μια ανάλαφρη νότα στην ανάρτησή μας παραθέτουμε άλλο ένα βοντεάκι  από μια περασμένη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Δεν χρειάζεται να σας το περιγράψουμε. Είναι απόλαυση να παρακολουθείς σε ένα λεπτό να γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη, που θα έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, αυτός που σήμερα παριστάνει τον "έγκυρο" δημοσιογράφο. 
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger