Home » , » Βίντεο με πολίτη να απευθύνεται στον ανέμελο και να του λέει ότι .... συνουσιάζεται ... στο πιο εκφραστικό. (Βίντεο)

Βίντεο με πολίτη να απευθύνεται στον ανέμελο και να του λέει ότι .... συνουσιάζεται ... στο πιο εκφραστικό. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 | 8:33 μ.μ.


Η οργή του κόσμου μπροστά στην αδυναμία (αδιαφορία;) της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές πυρκαγιές δεν τιθασεύεται με τίποτα. Στο παρακάτω βιντεάκι, πυρόπληκτος πολίτης παρουσιάζεται με το πρόσωπο του στην κάμερα του κρατικού καναλιού και με λίγες μόνο λέξεις -"Μητσοτάκη Γαμιέσαι ρε μαλάκα"- εξωτερικεύει το μίσος που διακατέχει αυτόν και όλο τον λαϊκό κόσμο, για τα δεινά που υποφέρει, εξ' αιτίας των "επιδόσεων" της κυβέρνησης του ανέμελου:   

 Υ.Γ: Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα άλλη πυρόπληκτη γυναίκα είχε αποκαλέσει "Πισογλέντι" και μάλιστα σε τριπλή εκφορά αποκαλείται τον πρωθυπουργό, συμφωνώντας απόλυτα με την σχετική εκτίμηση συμπαθητικής γιαγιούλας.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Αυγούστου 2021 στις 11:06 π.μ.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλη έκφραση για να δείξει πόσο μετανοημένος είναι που ψήφισε το δεξιό φασίστα Κυρ. Μητσοτάκη για να τιμωρήσει τον οπορτουνιστή Αλέξη Τσίπρα...Στις επόμενες εκλογές τον βλέπω να ψηφίζει Βελόπουλο για μια σοβαρή Χρυσή Αυγή στον ναό του κοινοβουλευτικού κρετινισμού...ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger