Home » , » Απίστευτη αποκάλυψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας : "Υπήρχε κυβερνητική εντολή μη κατάσβεσης των πυρκαγιών" (Βίντεο)

Απίστευτη αποκάλυψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας : "Υπήρχε κυβερνητική εντολή μη κατάσβεσης των πυρκαγιών" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 | 8:34 μ.μ.


Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την σημερινή Εκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Τα όσα ακούμε να μας λένε οι παρευρισκόμενοι στην συνεδρίαση και τα οποία αναφέρονται στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή είναι στην κυριολεκτικά απίστευτα

Και δεν αναφέρονται από ανεύθυνα άτομα, αλλά απ' τα πιο αρμόδια. Στο παρακάτω ηχητικό -το οποίο απαλλοτριώσανε από χρήστη του twitter- ακούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό - τον οποίο μόνο για αντικυβερνητικές προθέσεις δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανένας - να μας λέει επί λέξη: "Κληθήκαμε να σβήσουμε μια φωτιά μόνοι μας. Χωρίς αεροπλάνα χωρίς ελικόπτερα, χωρίς επίγεια πυροσβεστικά μέσα. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπως μαρτυράνε αμέτρητοι συμπολίτες μας τα λιγοστά επίγεια πυροσβεστικά μέσα είχαν εντολή μη κατάσβεσης των Πυρκαγιών!". 

Ακούγεται εντελώς τρελό, αλλά είναι αληθινό. Και φυσικά κανονικά σε όλα τα ΜΜΕ αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα στην ειδησεογραφία. Αλλά είπαμε ... εδώ έχουμε την "νεοδημοκρατία" της "κανονικότητας" που εφαρμόζει το "επιτελικό κράτος".

Πέρα απ' αυτό όμως προκύπτει και ένα άλλο πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα. Επώνυμα καταγγέλλεται ότι υπήρξαν κυβερνητικά στελέχη τα οποία έδωσαν την εγκληματική εντολή στους επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος να αφήσουν αχαλίνωτο την πύρινη λαίλαπα και να σπέρνει τον όλεθρο από όπου περνούσε. 

Τι διάολο ... όλοι οι "λειτουργοί της Θέμιδας" είναι σε διακοπές;  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger