Home » , , » Ναζιστόμουτρα, κλέφτες και πλιατσικολόγοι. Μια ιστορία απ' το πρόσφατο παρελθόν

Ναζιστόμουτρα, κλέφτες και πλιατσικολόγοι. Μια ιστορία απ' το πρόσφατο παρελθόν

Από giorgis , Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 | 12:26 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Συμπληρωματικά στην ανάρτησή μου που τιτλοφορούσα Σχολιάζοντας το hashtag #Μητσοτακη _γαμιεσαι και ειδικά στο σημείο όπου έκανα αναφορά στο πρόσφατο γεγονός κατά το οποίο φασιστοειδή τραμπούκισαν και έκλεψαν δημοσιογράφους του τηλεοπτικού καναλιού open.

Δεν θα μπούμε σε αστυνομικά σενάρια για το πώς έγινε το περιστατικό μπροστά στα μάτια των μπάτσων που το παρακολουθούσαν -σύμφωνα με τις καταγγελίες- αδιάφοροι. Και την δολοφονία του Παύλου Φύσα, οι ναζί, μπροστά στα μάτια των μπάτσων την έκαναν.

Θα επαναφέρουμε την μνήμη σας λίγα χρόνια, θα σας θυμίσουμε δυο περιστατικά που είχαν υπάρξει με πρωταγωνιστές ναζί και απομένει σε σας να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματά. Και τότε είχαμε πλιτασικολόγους και κλέφτες ναζιστόμουτρα.   

Ηταν τέλη του Ιούλη του 2018 και την επικαιρότητα μονοπωλούσε μια σειρά καταστροφικών πυρκαγιών που είχαν ξεσπάσει. 

Τότε μια σειρά φασιστικές ιστοσελίδες καθώς και γνωστά κίτρινα ακροδεξιά μέσα (Μακελειό, Πρώτο Θέμα κλπ) πρόβαλλαν με κάθε τρόπο την εικόνα του Κασιδιάρη να εμφανίζεται και να συμμετέχει, υποτίθεται, στην κατάσβεση των πυρκαγιών. 
Μία εικόνα εμφανώς στημένη και αστεία αφού ο Ναζιδιάρης φορά ένα πλαστικό γιλέκο, αμάνικο φυσικά, για να δείξει και τα μπράτσα του.
Αμφίεση δηλαδή για φθηνή τσόντα, όχι για πυρόσβεση. Αυτό όμως ας το προσπεράσουμε και το αναφέρουμε μόνο γιατί οι "Ελληνες γτπ" ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες για την "συμμετοχή" τους στην κατάσβεση πυρκαγιών.

Είχαμε τότε και ένα ανάλογο περιστατικό όπως αυτό κατά το οποίο επιτέθηκαν "άγνωστοι" στο τηλεοπτικό συνεργείο του Open. 

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα 902:

Την ώρα που ο κόσμος καιγόταν, χρυσαυγίτες έκαναν πλιάτσικο!

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούσαν να σωθούν και έκλαιγαν τους νεκρούς τους και το κατεστραμμένο βιος τους, υπήρχαν κάποιοι που έκαναν πλιάτσικο στα καμένα! Τη δεύτερη κιόλας μέρα της καταστροφής, η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις από αυτούς, ηλικίας 22 - 26 ετών, στο Μάτι, την ώρα που έκλεβαν.

Σύμφωνα με χτεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Independent», αυτοί που έκαναν πλιάτσικο ήταν μέλη της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ: «Οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για πλιάτσικο στα καμένα σπίτια είναι μέλη του ακροδεξιού κόμματος. (...) Τρία μέλη της συνελήφθησαν για λεηλασία κατοικιών των πυρόπληκτων, ενώ άλλη ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε μετανάστες στη Θεσσαλονίκη (...)». 

Και κάτι τελευταίο. Η "κυρία στρατηγού", Μίνα Καραμήτρου, η οποία δουλεύει στο Open έχει καλές άκρες με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Γιατί δεν μας δίνει την εκδοχή των μπάτσων για την αδράνεια τους να παρακολουθούν αδιάφοροι τους φασίστες να τραμπουκίζουν αι να ληστεύουν τα άτομα που αποτελούσαν το συνεργείο του Open;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Αυγούστου 2021 στις 6:29 μ.μ.

Προφανώς η επίθεση στο open ειναι εκ(ακρο)δεξιών αφου το εν λόγω καναλι μονο δεξιο δεν μπορεις να το πεις και λογω γραμμής κ λογω ιδιοκτησίας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger