Home » , » Κυρ Παντελήδες, αυτή είναι η δημοκρατία σας...

Κυρ Παντελήδες, αυτή είναι η δημοκρατία σας...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 | 12:35 π.μ.

Την είδηση που πληροφορούμαστε από την διπλανή εικόνα την έφερε στην επιφάνεια η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, μέσω του λογαριασμού της στο f/b.

Οπως μας πληροφορεί η ίδια, το συγκεκριμένο περιστατικό με τις δυο κοπέλες που προσπάθησαν να απαλλοτριώσουν κάποια είδη ευτελούς αξίας για να κορέσουν την πείνα τους, συνέβη στο σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης στου Ζωγράφου.

 Και αναρωτιέσαι: Εδώ τώρα τι να σχολιάσεις; 

Το τομάρι που παριστάνει τον διευθυντή στο πολυκατάστημα που έκανε μήνυση και κάλεσε τους μπάτσους; 

Τα "όργανα της τάξεως" που κακοποίησαν σωματικά και ψυχικά τις δυο κοπέλες οι οποίες προφανώς βρισκόμενες σε απόλυτη ένδεια, προσπάθησαν μ' αυτό τον τρόπο να καταπολεμήσουν την πείνα τους; 

Το συνειδητοποιείται τι έγινε; Φυλάκισαν για ένα ολόκληρο βράδυ δυο κοπέλες, τους φόρεσαν χειροπέδες και τις οδήγησαν στο αυτόφωρο γιατί η πείνα τους οδήγησε σε μια "παράνομη" πράξη!

Παράλληλα κινητοποιήθηκε ένας ολόκληρος αστυνομικός και δικαστικός μηχανισμός για να πατάξει την "παραβατικότητα" ... αξίας 15 ευρώ δυο νέων κοπελιών!

Κυρ Παντελήδες, αυτή είναι η δημοκρατία σας. Δοξάστε την: "Δυο κοπέλες με χειροπέδες στα χέρια και δάκρια στα μάτια" οι οποίες έκαναν το "έγκλημα" να ¨κλέψουν" η μια ένα κιλό φέτα και η άλλη ξηρούς καρπούς ...

Υ.Γ: Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος μας γράφει στο ποστ της: "Ο λόγος που έκανα το ποστ ήταν για να μάθουμε τα όρια της αναλγησίας κάποιων ανθρώπων … την τυπολατρία του νόμου … τον παραλογισμό της εφαρμογής του νόμου … απασχολήθηκαν τόσοι άνθρωποι σχημάτισαν δικογραφία φόρεσαν χειροπέδες απασχόλησαν τις δικαστικές αρχές για ένα κιλό φέτα κ μερικά φιστίκια!

Η λογική του παραλόγου σε ένα μόνο περιστατικό"

Πολύ καλά έκανε φυσικά η δημοσιογράφος και μας πληροφόρησε γι' αυτό το γεγονός. Θα τις δίναμε όμως συγχαρητήρια αν αυτό το περιστατικό δεν περιοριζόταν να το γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς φίλους της, αλλά το ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που παρουσιάστηκε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger