Home » , , » Κραυγή αγωνίας για το κυβερνητικό μέλλον της Ν.Δ., από τον συντηρητικό δημοσιογράφο Α. Καρακούση

Κραυγή αγωνίας για το κυβερνητικό μέλλον της Ν.Δ., από τον συντηρητικό δημοσιογράφο Α. Καρακούση

Από giorgis , Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 | 9:14 μ.μ.

Του Γ.Γ

Για τις πολιτικές αντιλήψεις και την επαγγελματική διαδρομή του δημοσιογράφου Αντώνη Καρακούση έχω γράφει αναλυτικά εδώ
Μ' αυτό το δεδομένο συνήθως δεν προσπερνώ αδιάφορα τις απόψεις που εκφράζει. Μπορεί δηλαδή να μην δίνω καμιά ιδιαίτερη σημασία στις κατά καιρούς μετρήσεις της πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος που εμφανίζονται -η τελευταία δημοσκόπηση που υπάρχει σήμερα στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr παρουσιάζει για πρώτη φορά την Ν.Δ να είναι κάτω από τη διαφορά των εκλογών - οι πολιτικές αναλύσεις όμως του Καρακούση δεν μου είναι τόσο αδιάφορες.

Το άρθρο του δηλαδή που υπάρχει σήμερα στο in.gr μπορείς να το θεωρήσεις και σαν "καμπανάκι" προς τους "αρμοδίους' του συντηρητικού χώρου οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον πολιτικό σχεδιασμό ώστε να αλλάξουν προσανατολισμό. Την ανησυχία του, δηλαδή εκφράζει ο δημοσιολόγος, για τις κυβερνητικές προοπτικές που έχει η πολιτική παράταξη που τον αντιπροσωπεύει. 

Η εκτίμηση του δεξιού δημοσιογράφου για το "μέγα πλήγμα και την σημαντική φθορά" που έχει δεχθεί η κυβέρνηση για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς και η διαπίστωσή του ότι "η υγειονομική κρίση φαντάζει ικανή να προσθέσει βάρη πάνω σε εκείνα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές", έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από αποτελέσματα δημοσκοπήσεων. 

Μόνο σαν κραυγή αγωνίας ενός συντηρητικού κόσμου που έχει επαφή με την πραγματικότητα, για το κυβερνητικό μέλλον της Ν.Δ, μπορεί να θεωρηθεί η κατακλείδα του άρθρου του Α. Καρακούση: "Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για τη συνέχεια. Τώρα θα κριθεί πραγματικά αν ο Πρωθυπουργός και η ομάδα που τον συνοδεύει διαθέτουν τις αντοχές και τις δυνάμεις να αντιπαρέλθουν το πλήθος των εμποδίων που ορθώνονται μπροστά τους, να επουλώσουν το τραύμα και να κλείσουν το ρήγμα που άνοιξε ο καταστροφικός Αύγουστος".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger