Home » , » “Ελλάς, Ελλήνων, Ακροδεξιών.”

“Ελλάς, Ελλήνων, Ακροδεξιών.”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 | 7:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα μπορούσαμε να σπάσουμε πολύ πλάκα με το μερικό ανακάτεμα του βόθρου. Γιατί αυτό δεν είναι καν ανασχηματισμός, που ως γνωστό ποτέ δεν άλλαξε τίποτα.

Ο κόσμος γελάει με την ψυχή και ειρωνεύεται τα γαλάζια τρολλ.

“Υπουργείο Προστασίας κι Αποτρίχωσης του Πολίτη: Υπουργός Αφροδίτη Λατινοπούλου.”

“Κυριάκο, ζήτα από τον @atsipras να σου φτιάξει κυβερνητικό σχήμα και φύγε για Χανιά να ξεκουραστείς λιγάκι.”

“Η ισχυροποίηση της Ακροδεξιάς τρόικας δυναμώνει το «μαύρο» και δίνει τον τόνο στον #ανασχηματισμος της #κυβερνηση_Μητσοτακη. Τέτοιο «άνοιγμα» στο Κέντρο, είχαμε να δούμε από την εποχή της Χούντας!”

“Δεν είναι φοβερό που οι δημοφιλέστεροι υπουργοί σύμφωνα με τα γκάλοπ πήρανε τον πουλο; #ανασχηματισμος”

Εδώ θα σταθούμε λίγο να πούμε για τα γκάλοπ. Δεν έδειχναν τον Κικίλια καλύτερο υπουργό υγείας; 14000 νεκροί διπλάσιοι αναλογικά από τις άλλες χώρες. Τώρα τι θα πουν; Πως είναι ο καλύτερος τουρίστας; Μετά τον τουρίστα Μητσοτάκη φυσικά. Kill Bill συνεντεύξεις σε ξένους δημοσιογράφους να αποφεύγεις.

Θα μιλήσω ακόμα για την καταστροφή του ΕΣΥ. Εκεί που λέμε δεν υπάρχει παρακάτω έρχεται ο Μητσοτάκης και σου λέει “μπορώ και χειρότερα”. Βάζει υπουργό υγείας τον Πλεύρη. Έναν από τους ελάχιστους στον κόσμο που είναι χειρότερος από τον Κικίλια. Κι αναρωτιόμαστε γιατί ο Μητσοτάκης μισεί τόσο το ΕΣΥ. Ο Πλεύρης είναι για να ολοκληρώσει την καταστροφή. Γιος του ναζί με ίδιες απόψεις θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του Χίτλερ για ανεμβολίαστους, αρρώστους κλπ. Ο μόνος λόγος να γίνει υπουργός είναι να διώξει κόσμο και να ρημάξει τα νοσοκομεία προς όφελος των ιδιωτών.

“Ελλάς, Ελλήνων, Ακροδεξιών.”

“Άδωνης Γεωργιάδης Υπ. Υγείας 2013-2014 Μάκης Βορίδης Υπ. Υγείας 2014-2015 Θάνος Πλεύρης Υπ. Υγείας 2021 Όπως λέει μια αρχαία παροιμία: «Ο φασισμός θεραπεύεται με το διάβασμα και ο ρατσισμός με το ταξίδι, εκτός από την Ελλάδα που παίρνει θέση Υπουργού υγείας»”

“Πλεύρης - Βορίδης - Άδωνης έχουν υπουργεία. Ούτε ο Καρατζαφέρης δε το πιστεύει”.

“Ο Πλεύρης είναι η τελευταία ελπίδα για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι ψέκες. Τους ξέρει όλους προσωπικά.”

“Τόσους χουντικούς υπουργούς είχαμε να δούμε από τη χούντα.”

“Πάλι καλά που ο Κασιδιάρης είναι φυλακή ρε μλκ”

“1. Αυτογκόλ με Αποστολάκη, σε σημείο που γελάνε μέχρι και τα λάχανα με το άδειασμα της τελευταίας στιγμής στον Μητσοτάκη 2. Ενίσχυση ακροδεξιάς πτέρυγας 3. Ξεφτίλα για το Χρυσοχοΐδη να κλείσει έτσι την πολιτική του καριέρα, περιφρονημένος απ' όλους. Όπως ο Joker.”

“Τι είναι πιο αστείο ότι έμεινε στη θέση της η @nkerameus ή ότι έγινε υπουργός Υγείας @thanosplevris;”

“Θυμίζω ότι ο Θάνος Πλεύρης ήταν στο Υπουργείο Υγείας επί Άδωνη Γεωργιάδη, τότε που έκλεισε 6 Νοσοκομεία και τον Ερρίκος Ντυνάν. Έχει τεχνογνωσία. Αντί γάζες και νυστέρια, θα σας στέλνει Λουκέτα”

Στο μεταξύ

“Ο ξεφτίλας Χατζηδάκης ομολόγησε 50% αύξηση στο ρεύμα. Ένα- ένα έρχονται τα χαστούκια Σκάστε και πληρώστε μακακες”

Για το φιάσκο με τον Αποστολάκη. Το περίεργο είναι πως ο Μητσοτάκης δεν συνεννοήθηκε πρώτα με το ναύαρχο. Ίσως από αλαζονεία, από υπερβολική σιγουριά πως θα δεχτεί την καρέκλα; Πάντως η ξεφτίλα του Μητσοτάκη είναι επική. Πρώτη φορά γίνεται υπουργός να μη δεχτεί τη θέση μόλις ανακοινώνεται ανασχηματισμός.

Με τόσους ακροδεξιούς δεν είναι δυνατό να μείνει ανοικτή οποιαδήποτε πόρτα για συγκυβέρνηση με τους ρεφορμιστές. Ο Μητσοτάκης λοιπόν λέει ξεκάθαρα. “Ότι φάμε ότι πιούμε”. Μόνος με τους φασίστες. Τους μοναδικούς που απόμειναν να τον στηρίζουν.

Μετά από αυτό η πτώση επιταχύνεται.

ΥΓ Χρυσοχουντίδη πούλο ε; Εμ δεν πήγες στο ΛΑΟΣ. Ήσουν κάποτε ΠΑΣΟΚ.

Ο Μπογδάνος όμως; Πάλι κουβά ο τενεκές; Τζάμπα η ομιλία στους φασιστοσυμμορίτες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger