Home » , » Παγκόσμια "θαυμασμός" για την λειτουργία του "επιτελικού κράτους" (Βίντεο)

Παγκόσμια "θαυμασμός" για την λειτουργία του "επιτελικού κράτους" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 | 10:33 μ.μ.

Δεν βρίσκεις  λέξεις να σχολιάσεις το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του ο χρήστης του twitter Ιερώνυμος boss_2. Λογικά, αν έχουν στοιχειώδη πολιτική αντίληψη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτό το οπτικό υλικό θα πρέπει να το κάνουν προεκλογικό σποτάκι, αφού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάνει σμπαράλια όλο το κυβερνητικό προπαγανδιστικό αφήγημα για το λεγόμενο "επιτελικό κράτος".

Το βιντεάκι, λοιπόν, που απαλλοτριώσαμε και σας παραθέτουμε, έχει προέλευση το δημοφιλές αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι “Have You Been Paying Attention”. Σε αυτό παρακολουθούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής να παρουσιάζει απόσπασμα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές και να ρωτάει τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι σε τι αναφέρετε ο Ελληνας Πρωθυπουργός. Ενας διαγωνιζόμενος δίνει εύστοχη απάντηση και στην συνέχεια εμφανίζεται στο βίντεο ένας Ελληνας πυροσβέστης να προσπαθεί να σβήσει την εστία της φωτιάς .... με ένα μπουκάλι νερό.

Το κλίμα που επικρατεί στο στούντιο το βλέπετε με τον παρουσιαστή να χλευάζει το όλο σκηνικό λέγοντας «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι Έλληνες πυροσβέστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι».

Ισως άδικη η ισοπεδωτική κριτική για όσους εργάζονται στο πυροσβεστικό σώμα, αλλά τα σχόλια των χρηστών του μέσου που ακολούθησαν το βίντεο, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Δυστυχώς ο χλευασμός για την κυβερνητική ανεπάρκεια, στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger